Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2011

misi 5jam di jln TAR

salam & hai... :)

tgk tu tajuk over oke ! yup, 5jam yang sgt puas ati *ade gaduh2 kcik bla3 itu x kire ~ emm..apa nk cerita ? hoho

saya sangat gembira ye, dah dapat kain utk tunang nnty, kain nikah utk hantaran -ye, amik pakej je lace + satin..lelaki & ppuan + sikit utk sampin si dia & tudung DIY saya.. HAHA juga dapat kain chiffon utk saya & shantung utk dia -hari sanding tu nanti *saje suka2 mana la tahu ubah fikiran later kan? huhuu

fuhh byk oke ! melampau sgt kami.. terserempak dgn member 'U' dulu.. dia igt saya = NURASIDAH SAIDAN *my bff.. oke saya mmg x femes dr dulu hehe nvm la..

owhh u olss jgn tatau; encik saya melebih2 oke ! dia da beli kain warna pink utk RAYA (T_T)

bole ?! sabar jek la.. pas gaji baru saya ajak dia lagi la find mine lak.. hoho duet da tade kui3 bajet tetap bajet ! lalalaaaa~

p/s: i love u~
*mode: belek2 kain HAHA

misi serbu GULATI'S

hehe salam sume ;)

sebab kan smlm sgt ngantuk *tapi sembg2 ngn housemate sampai pukul 2pg HAHA
so..update pasal status ni lewat sikit.. huhuu

sangat SENANG HATI.. org kata; manes2 kn muke kamu sayam2 sume..murah rezeki...

baik sgt kak xxx GULATI'S tu.. suggest kn kain2 & recommend kedai di jln TAR...siap kasi nama SA utk di cari *wink..  hee tips, sila banyak bertanya walaupun kamu tahu.. jangan sampai nampak dungu sangat sudah.. tanya2 tu bukan cara yang annoying ye..!

p/s: i love u ~

kain & design

salam & hi !

ok petang nnty balik keje ajak lovey cari kain tunang, nikah - tengok2 dulu kot? surveyy..

owh KAMDAR ada sale by next week
EUROMODA - sama ke dengan NAGOYA ? *GULATI'S laaa..emm sale smpy july.. tengok la ok??

suke ;)

jalan, shopping.. makan.. i loike ~!

p/s: i love u~