Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2011

excited.

salam...

hee... hari ni sangat excited. oke over! emm gaji da masuk. haipp! takleh soping ye.... oO.. saya lupa ada promise dengan lovey untuk dapat kan TRANSFORMERS Limited Edition Laptop Sleeve at KFC.. entah ada ke tak lagi? katanya while stock last, dengan pembelian mini bucket combo. urghhh nape la baru sekarang nak cari?? haa.. sebab sekarang dia ada laptop. kahkahkah.. macam orang baru dapat lesen kereta tu.. kalau bole nak tido dalam kereta. haha maka laptop itu akan ada semua aksesori berkaitan. lenguh kaki teman masuk kedai komputer tapi tak beli pape. tengokkkk semua. haihh  peminat tegar transformers lak tu *tapi tak la excited nak ada macam gelas coke mcD tu.. huu


lepas ni nak pegi cari. kaler merah/ kuning/ grey/ blue? ok2..  isk3.. janji happy ye dak?! chill

perihal bola & si dia

salam ;)

tajuk entri macam nak tajuk bedtime story lak.. *memang mengantuk pun..

stadium bukit jalil sesak sebab hari ni - 8.30mlm = MALAYSIA vs SINGAPURA.. tiket sold out~ masa lawan kat singapura tu result singapura 5:3 malaysia.. kat sini seri 1:1. so. kalah la kan? saya tak tengok pun, kalau si dia ajak jugak2 pun xmo. huu hari keje yang malas. dah tu hari ni kan dah janji dengan OP untuk wedding. dang~! uikk, tunang pun belum? haha sebab kejar promo. dah book. so, wedding dah settle 1 hal. best jugak kan? hehe gedikksss

si dia sangat2 into bola. dari sekolah, sampai sekarang.. bola padang tu dengan futsal 2-2 masih aktif. aku dengan olahraga, balapan + larian aku dah tamat. lari setempat atas treadmill jek tu pun bole kira berapa kali pegi gym dalam setahun..haha dasarr pemalas ! sayang sangat kat lemak tu.. once i ask him - dear, do u love me? *soklan budus. he answer yelahh.. kalau tak sayang, apesal seluar saya dah longgar.. tu *refer lemak kat perut saya haha.. kalau tak saya…

hidup kacau bilau

salam..

haha tajuk over, ok saya tahu....
emm kekangan update di sini dari rumah.. nama je kat kl tp line bband betul beruk. hishhh... erkk cool, xmo marah2 xmo.. hehe

sebenarnya stress jugak sebab terkial2 update html blog. haha sia2 je aku belajar programming dulu. fuhh rindu. tak amal memang berhabuk la ilmu tu. ehhh melalut.

tunggu gaji. ZzzZzz~

entah apa motif post ni. dah, sambung keje balik. boss, kasi la bonus + duit raya tahun ni. bazir je bos guna sorang duit tu.. huhuu sebelum tu: tengok sini ade promo PHOTOSHOOT on WEEKDAYS hanya RM480 ! selalu 1 event macam birthday dalam RM650. promo weekdays je, weekend RM580 ~!

aku suka dia ni. i cant afford him for weds. baby pics nanti bole la HAHA over betul.


enjoy pics ;)

keje on saturday.. and we had fun!

salam...

hehe actually baru balik dari keje. kuar lepas subuh pukul 10 tu pun aku mesej lovey pukul 9 tanya 'x bgn lg ke??' haha sebab rasanya selama ni aku malas sangat nak pegi buat keje luar tu... emm so konon nak cepat2 pegi & cepat2 balik.. tapi it turn out we arrived at 11++ am & stop keje pukul 5pm ! ok.. dan x sedar waktu berlalu... betapa semangat saya bila dia ada... isk3... gedikss

lepas tu baru rasa LAPAR ! so we headed to Jusco Bukit Raja straight to KFC.. haa

tak caye? tgk ni kami makan kfc chicken chop tu..
this is his. budak kfc tu letak cheese tu gara2 lovey add on 2 rice.. lapar, cian dia..



best, layan dgn air twister grape ;) yeah.. x suka air b'gas..




makan, sume ~




lepas makan? haha jalan2 jap pegi tgk HARRY POTTER.. uhh need the books + cd.. kasi la saya...! huu nakkkkkkkkk ~ *sigh.. da abes cite baru nak collect kan?
after that he just sent me home & he safely get to his as well. :)
p/s: i love u. lisa - sis of boss whom hired me for accounts wor…

anniversary the FIRST

hey..salam...

dis is TODAY is our anniversary. the FIRST. no cake. no surprise.
we have struggling to face each other & in sometimes it turn out of control.

fight for silly arguments shout as if each other is deaf bite also count smile - sinis tear express the sadness joy fun laughter happy - smiley face owh dis list go forever haha
hargai orang yang kamu sayang. take care..

ramadan & bersih.

salam. hey, look what i found. 
*source: here
;) betul2 punya tuntutan ~

i wish..

*source: here
sabar jelah. haihhhh

B.O.T.A.K

hey.. salam ~

meet my hubby-to-be *insyaAllah..


*sorry. my phone pics. ;)
You're the one who broke my heart, you're the reason my world fell apart, you're the one who made me cry, yet I'm still in love with you and I don't know why.HAPPY ANNIVERSARYa year now. may ALLAH bless us

wordless wednesday v(^_^)

source: google
p/s: i LOVE u

DIY: engagement

salam..

nothing much ;)

currently working on.... dis; *teaser heh!

- - - dis...
* EH & PDI tags not in the making process hah!
untuk apakah? nanti kan ~
p/s: i love u~

tg harapan tinggal HARAPAN.

salam..
huhh merajukkkkkkkkkkkk (T_T) sob2

klang? NOPE !
from dis >> GM KLANG or jusco bukit tinggi + tg harapan...  ended up *making cekodok for myself.
HOME = BORED *ignore cooking guna spoon. i like. & 1st time buat cekodok menjadi wpun sakit hati

but yesterday, he has pushed me buying dis;


*demi curve straight cut levi's jeans which costme.....




not that COSTly when u buy it at levi's outlet store.. mine was bought at levi's LEISURE MALL cheras. GO ! check it out ~ 50% ok .. spend smart haha






*well i love it anyway.. show-off my curve. well it helps. i have HUGE stomach huu.....

FRIDAY

salam all~

hehe sape x suke jumaat ? *unless weekend u have to work lah kn
emm hari ni xde cite; tp mlm nnty teman lovey main futsal as usual - normally i be there with him kalau gaduh pn still follow jgk haha.. teruk2 kan???

haihh.. nk #membontot je keje.. but for us; we support each other.. such as i teman u, nanti u teman i in return.. ade jgk la yg tak suke kan.. so far; his fren ok je aku ade.. kdg2 melawak x cover, x hengat aku ade sama.. cehhh !

emm klu sll sgt mana2 sama, or laen lak stress kot?? his best fren once said 'kan best dpt psgn yg support' -he's MARRIED & his wife preggy at the moment.. aku rs dia ckp bkn sbb wife dia x follow.. tp klu sll sgt.. msty boring.. ye laa cuba korg byg; dr kol9 - 11mlm diorg main futsal, kte t'congok jek.. pastu lyn minum2 kdg kol 2pg br smpai rumah.. sadis x?? cuba klu dia ikut kte soping.. br 2jam dh lenguh kaki la sakit lutut la, migrain la *haha OVER.. emm

but for aku ngn lovey, we're dating. ya; u've he…

SALE..

salam..

isk3 banyakk nye keje..
eh, entri psl sale..! ye.. QUICKSILVER ada sale kt LEISURE MALL..
serbu pattt..!

* sob2 lovey soping sorg2.. selalu camtu..
& nothing for me (T_T)

touching ok, tak pernah soping sorg..-erkk tipu
tp x pnah xde pape utk dia.. huu

HURRY~

mood: jiwe..

hee haii...

mood mmg sgt munge2 ari ni sbb lovey yg mmg tidak la berape romantik itu kadang2 suke buat surprise.. emm xde la nak surprise sangat; tapi suke wat kita t'tanya2 & tunggu2.. hishhh!

hari tu he text me; GOOD NEWS FOR US

emm.. ingatkan apa; tanya2 suh tunggu. tanya lagi, tgu jumpa nanti.. tanya lagi ..jap ade keje; nanti bagitau... stress!

rupanya adik angkat dia msj.. cakap keje kat kedai KAD KAHWIN.. act; i've my own design & juz about to print it myself or suh kedai je print kan.... tengok la nanti ~
smlm dia tulis2 kat kertas; when i'm about to see it..dia sorok !  ciss... dengan gaya BOSSY aku nak jugakkk tengok ~

smpy majuk la kan.. pagi tadi baru perasan kertas tu.. tgk gmbr la yek! emm tguu... HAHA

- - - - -
*jahat !

*klik klu x jelas heh~ p/s: i love u~

lama x update *sigh

hai ;)

lama btul x update hee ~

bz..
1) DATING
2) KEJE
3) PART TIME

ye..saye buat sume.. rezeki dtg dr Allah..

juga.......
 *ni hasil soping saye d temani kazen on 2th July evening ~
purple for him green for me (^_^)
why not the same colour? HAHA silly me.. i pick what's nice to me, really~
c ya~!