Friday, 29 July 2011

excited.

salam...

hee... hari ni sangat excited. oke over! emm gaji da masuk. haipp! takleh soping ye.... oO.. saya lupa ada promise dengan lovey untuk dapat kan TRANSFORMERS Limited Edition Laptop Sleeve at KFC.. entah ada ke tak lagi? katanya while stock last, dengan pembelian mini bucket combo. urghhh nape la baru sekarang nak cari?? haa.. sebab sekarang dia ada laptop. kahkahkah.. macam orang baru dapat lesen kereta tu.. kalau bole nak tido dalam kereta. haha maka laptop itu akan ada semua aksesori berkaitan. lenguh kaki teman masuk kedai komputer tapi tak beli pape. tengokkkk semua. haihh  peminat tegar transformers lak tu *tapi tak la excited nak ada macam gelas coke mcD tu.. huu


lepas ni nak pegi cari. kaler merah/ kuning/ grey/ blue? ok2..  isk3.. janji happy ye dak?! chill

No comments:

Post a Comment