Skip to main content

FRIDAY

salam all~

hehe sape x suke jumaat ? *unless weekend u have to work lah kn
emm hari ni xde cite; tp mlm nnty teman lovey main futsal as usual - normally i be there with him kalau gaduh pn still follow jgk haha.. teruk2 kan???

haihh.. nk #membontot je keje.. but for us; we support each other.. such as i teman u, nanti u teman i in return.. ade jgk la yg tak suke kan.. so far; his fren ok je aku ade.. kdg2 melawak x cover, x hengat aku ade sama.. cehhh !

emm klu sll sgt mana2 sama, or laen lak stress kot?? his best fren once said 'kan best dpt psgn yg support' -he's MARRIED & his wife preggy at the moment.. aku rs dia ckp bkn sbb wife dia x follow.. tp klu sll sgt.. msty boring.. ye laa cuba korg byg; dr kol9 - 11mlm diorg main futsal, kte t'congok jek.. pastu lyn minum2 kdg kol 2pg br smpai rumah.. sadis x?? cuba klu dia ikut kte soping.. br 2jam dh lenguh kaki la sakit lutut la, migrain la *haha OVER.. emm

but for aku ngn lovey, we're dating. ya; u've heard me right.. DATING. bosan eh? nope, coz i wish i could b in the team playing futsal - lovey wont let me.. huu.. bersenam tu FUN ok.. sbb tu aku gumuk sbb da jarang senam ! pastu makan banyak :) huhh... sbb cyg la kitorg selalu be by each other side. pray for the best.. !

SMILE ..! esok cuti; YAHOO - jom pegi tg harapan kt klang?~

Comments

Popular posts from this blog

Pulau Perhentian

Salam uolss

Last weekend 2-4 April kitorang g Pulau Perhentian. Rasanya dah 3 tahun ajak husband hahahaha tapi akhirnya dapat la pegi, 100% plan En Kudin dengan kawan-kawan dia.

Trip sebenarnya 3h2m, jumaat tengah malam kami bertolak naik van 11 seaters.. selesa sangat2 untuk 3 family with 3 toddlers, 1 infant dengan budak bujang sorang aka driver jugaklah tu hihi. Lagi 4 orang naik flight. Kelasss. Jumpa kat jeti hehe

Pendek cerita, sampai jeti dah ada orang nama Ila tunggu. Amik pakej dengan dia. Asalnya sampai je check in then Jungle Trekking lepas tu leisure/free and easy, malam ada BBQ. Esoknya breakfast pastu snorkeling sampai 3ptg, lunch provided then rest and malam BBQ. Isnin check out then balikkk.

Sampai tu bot tak gerak lagi so kitorang breakfast kat jeti dulu. Sedaplah makan dengan tak gosok gigi tak mandi. Hahaha kan tido dalam van sepanjang jalan, kan? Anak 2-2 ok je mentido sampai pagi.

Sudah makan sudah bayar bagai naik bot dalam 30-45 minit camtu.. sampai Cafe Amelia.…

beware: photographer penipu.

salam...

entah kenapa aku susah sangat nak tido sekarang..
lelap sekejap, terjaga pastu terkebil-kebil sorang..
haihhh nasib baik hubby bole tido walaupun cahaya dari lappy ni bole menggangu lena  - hehe lappy betul-betul tepi katil.  *penakut muahahahaa
***************************

cam tak sape nihh?? ingat balik entri lama di sini. aku dan ramai lagi hire dia untuk 3event.
kes aku, dia hantar krew tapi dia hutang krew tu so kena la hold my album kan. masa up entri tu, dia balas mesej kat fb dengan alasan phone rosak.
masa tu kecoh sebab SYD CHARICE aka SITI RAHMAH ABDULLAH - ic no: 850222-05-5404 tu tak attend or hantar krew untuk shoot wedding diorang.. lepas dia explain & confirm she will come on 7 jan, so aku lepak.. wait and see..

dia jugak cakap nak bayar aku so aku bole bayar krew tu dulu.. but!
kecoh lagi dan lagi.. why? dia buat taik tak datang lagi wedding seterusnya dan blablabla.. aku tak tahan asek push tanya album dll
langsung dia taknak balas dah mesej-mesej aku... until..
m…

Si Merah buah hati saya

Hai all.. *krik krik
Bertabah la korang ye, layan je owner blog bilis picisan ni haa. Lappy lama still ok tapi tau la dah lebih 5 tahun hokeh. Bateri cepat abes, dari Luthfia kecik keyboard tu banyak rosak. Selalu gigih update blog kat phone, tak pun pasang je external keyboard tapi sejak anak 2.. nak update entry sepi takde isi pun segan. Hahahah nanti ye kita cerita. Bagi pic si merah ni teman dulu..


Harap2 lebih rajin dan maju lagi ke depan dengan si merah ni. Amin,