Sunday, 14 August 2011

idea.. idea

haii...

salam.. ahad ni macam cicak kering je duk kat umah. takde buat apa-apa.. rugi je masa terbuang.. mana tak nye, hunting paper untuk siapkan hantaran tunang.. tergendala.. nak cari saki-baki barang hantaran tu, tergendala jugak. semua benda tak kena.. tiba- tiba rasa give up. bila cerita dengan lovey, konon it would help but maybe he's trying to help but......... *sigh.

mula2 rasa nak DIY je mini pelamin tunang which is simple. Chair *kayu macam garden punya kerusi + carpet gebu2, pasu bunga2 sikit.. kelambu *wink. pomander ball, bantal gebu2 juga.. hehe :) dapat bayang? tapi......

mum said..; takyah la guna kerusi tu. pegi beli bantal macam bantal nikah tu nanti bole guna masa nikah. carpet tak perlu beli.. nenek banyak karpet. *but bukan gebu2 tu. emm.. kalau tanya lovey.. mesti dia jawab 'ikut la rasa mana cantik?'..duh.. rasa nak menjerit. ada jugak rasa nak pegi balik kg & cari kedai pengantin; pastu cakap 'kak, saya nak camni bla3.. mekap bla3..' & bayar. ok, lupakan. perlu jimat untuk kahwin. kalau lahh.....

*sigh. takde mood. haihhhh..

SABAR jelah.

No comments:

Post a Comment