Wednesday, 3 August 2011

misi DIET 30 hari

salam,

wahh da masuk hari ke-3 puasa kan kan? hehe apa cara terbaik untuk kurangkan berat badan ni? mengenang cabaran lovey*sini mula la cari alternatif terbaik.. kitorang takde pulak timbang berat lagi? huu macam nak taknak je kan? isk3.. misi saya dah mula semalam *sebab first puasa di kampung, tau la makan camne kan? huu

saya dah beli ini;

dan bakal beli ini semula:
-ada perisa strawberi & white coffee


 **minum ni dapat buat saya kurang lapar, dulu minum pastu stop.. huu malas la tu..





lovey? dia tu metabolisme tinggi, tak diet pun berat bole kurang.. seluar tu dah longgar.. huu kena senam lagi ni.. badan kecit; perut besar! haihhh... owh, balik nak beli susu & beras perang... ~

selamat berpuasa semua hehe
*tips diet, info bla3 bole baca lagi kat sini & sini have fun!

p/s: semalam teringin ayam madu, hari ni nak nasi kukus ayam dara *bagus la heh diet....

No comments:

Post a Comment