Thursday, 15 September 2011

erkk. ok fine!

heyyy

huu blog ni aku update ikut suka hati aku je. isk3.. kadang2 lupa dan kurang masa. *cakap tade masa kang korang marah lak. HAHA

emm mak kata dah pos balik kain nikah aku ke kl. sebab? aunty tailor biasa aku kat kg kata tak bole jahit baju cam aku nak. ok fine! huu aku tunggu tak sampai pun? semalam pos biasa hari ni da sampai? emm esk HARI MALAYSIA 16sept, memang la.. semua sangkut. tunggu aje minggu depan. esok jumaat. nak ke mana? emm mungkin lepas solat jumaat tu nak pegi kl. or jalan cari barang hantaran. last, duit makin kurang. helpppp! hehe

aku perlu peta ke rumah tok aku, pastu finalize design kad aku. print. huwaa takut...

baju nikah belum ada..........

No comments:

Post a Comment