Skip to main content

mekap - lelaki ke perempuan?

salam, hey all..

another question yet i have to decide.
bloghopping* haha and terjumpa ini MUA. santekkkk, owhh i like. sweet and tak over. kamu tengok gambar ok..

 palinggg like! tema ape nihh? aww bestnya.. suka mekap mata cmtu.. galakkk mata aii haha

sweetness. mekap aku nak camni je nikah nanti. loveliness



Kawasan Pulau Pinang

Make up only for nikah / tunang / sanding / berinai :  RM250 *murah kan??

Make up and hair do for nikah / tunang / sanding / berinai :  RM300

Make up trial : RM200


Make up and hair do Dinner : RM200

(more discount for more than 3 person)
lain-lain tempat klik sini: Price and Charges
sila ke blog kak jumie
owh me dunno nak stay in package andam kasi including make up. either nak perempuan or lelaki yang taktau la camne hasilnya tu.. bole dak kalau nak amik nikah mekap dengan mak andam, then sanding dengan kak jumie ni?? hihi sebab official reception nanti kat penang HAHA kedekut. sebagai ganti, siap nak minta sediakan meja for candy buffet and guestbook. erkkk melampau!

Comments

  1. oklah harga make up tu...my MUA masa kat tepen tu hari pun lawa jugak but super low price...puas hati!

    ReplyDelete
  2. kan? tu la.. cantik mekap dia.. tapi andam i dh include skali mekap.. huu

    ReplyDelete
  3. anna...i pun amek jumie tuk majlis bertandang kt penang..xsbr..hehehe..price dia ok sgttt

    ReplyDelete
  4. jeles..arghhhh tapi sume suh guna andam jek!! nakkkkk jugak jumie tu... adoii

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pulau Perhentian

Salam uolss

Last weekend 2-4 April kitorang g Pulau Perhentian. Rasanya dah 3 tahun ajak husband hahahaha tapi akhirnya dapat la pegi, 100% plan En Kudin dengan kawan-kawan dia.

Trip sebenarnya 3h2m, jumaat tengah malam kami bertolak naik van 11 seaters.. selesa sangat2 untuk 3 family with 3 toddlers, 1 infant dengan budak bujang sorang aka driver jugaklah tu hihi. Lagi 4 orang naik flight. Kelasss. Jumpa kat jeti hehe

Pendek cerita, sampai jeti dah ada orang nama Ila tunggu. Amik pakej dengan dia. Asalnya sampai je check in then Jungle Trekking lepas tu leisure/free and easy, malam ada BBQ. Esoknya breakfast pastu snorkeling sampai 3ptg, lunch provided then rest and malam BBQ. Isnin check out then balikkk.

Sampai tu bot tak gerak lagi so kitorang breakfast kat jeti dulu. Sedaplah makan dengan tak gosok gigi tak mandi. Hahaha kan tido dalam van sepanjang jalan, kan? Anak 2-2 ok je mentido sampai pagi.

Sudah makan sudah bayar bagai naik bot dalam 30-45 minit camtu.. sampai Cafe Amelia.…

beware: photographer penipu.

salam...

entah kenapa aku susah sangat nak tido sekarang..
lelap sekejap, terjaga pastu terkebil-kebil sorang..
haihhh nasib baik hubby bole tido walaupun cahaya dari lappy ni bole menggangu lena  - hehe lappy betul-betul tepi katil.  *penakut muahahahaa
***************************

cam tak sape nihh?? ingat balik entri lama di sini. aku dan ramai lagi hire dia untuk 3event.
kes aku, dia hantar krew tapi dia hutang krew tu so kena la hold my album kan. masa up entri tu, dia balas mesej kat fb dengan alasan phone rosak.
masa tu kecoh sebab SYD CHARICE aka SITI RAHMAH ABDULLAH - ic no: 850222-05-5404 tu tak attend or hantar krew untuk shoot wedding diorang.. lepas dia explain & confirm she will come on 7 jan, so aku lepak.. wait and see..

dia jugak cakap nak bayar aku so aku bole bayar krew tu dulu.. but!
kecoh lagi dan lagi.. why? dia buat taik tak datang lagi wedding seterusnya dan blablabla.. aku tak tahan asek push tanya album dll
langsung dia taknak balas dah mesej-mesej aku... until..
m…

Si Merah buah hati saya

Hai all.. *krik krik
Bertabah la korang ye, layan je owner blog bilis picisan ni haa. Lappy lama still ok tapi tau la dah lebih 5 tahun hokeh. Bateri cepat abes, dari Luthfia kecik keyboard tu banyak rosak. Selalu gigih update blog kat phone, tak pun pasang je external keyboard tapi sejak anak 2.. nak update entry sepi takde isi pun segan. Hahahah nanti ye kita cerita. Bagi pic si merah ni teman dulu..


Harap2 lebih rajin dan maju lagi ke depan dengan si merah ni. Amin,