Skip to main content

mekap - lelaki ke perempuan?

salam, hey all..

another question yet i have to decide.
bloghopping* haha and terjumpa ini MUA. santekkkk, owhh i like. sweet and tak over. kamu tengok gambar ok..

 palinggg like! tema ape nihh? aww bestnya.. suka mekap mata cmtu.. galakkk mata aii haha

sweetness. mekap aku nak camni je nikah nanti. loveliness



Kawasan Pulau Pinang

Make up only for nikah / tunang / sanding / berinai :  RM250 *murah kan??

Make up and hair do for nikah / tunang / sanding / berinai :  RM300

Make up trial : RM200


Make up and hair do Dinner : RM200

(more discount for more than 3 person)
lain-lain tempat klik sini: Price and Charges
sila ke blog kak jumie
owh me dunno nak stay in package andam kasi including make up. either nak perempuan or lelaki yang taktau la camne hasilnya tu.. bole dak kalau nak amik nikah mekap dengan mak andam, then sanding dengan kak jumie ni?? hihi sebab official reception nanti kat penang HAHA kedekut. sebagai ganti, siap nak minta sediakan meja for candy buffet and guestbook. erkkk melampau!

Comments

  1. oklah harga make up tu...my MUA masa kat tepen tu hari pun lawa jugak but super low price...puas hati!

    ReplyDelete
  2. kan? tu la.. cantik mekap dia.. tapi andam i dh include skali mekap.. huu

    ReplyDelete
  3. anna...i pun amek jumie tuk majlis bertandang kt penang..xsbr..hehehe..price dia ok sgttt

    ReplyDelete
  4. jeles..arghhhh tapi sume suh guna andam jek!! nakkkkk jugak jumie tu... adoii

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Yogjakarta trip - tips and trick!

Yang penting, ENJOY !

1 - Kalau pergi dengan kawan, make sure dalam gandaan 3 atau 6. Kalau 4 atau 5 pun bole tapi ade yang tak dapat naik sama-sama atau tak dapat gambar satu group dekat certain spot. Lagi satu tujuannya nak jimat. Kalau bajet bukan halangan, silakan.

2 - Hotel tu takyah nak best sangat pun takpe, sempat tido dengan kupas buah salak je. Hotel kitorang ritu siap ade pool. Bila nak berendam dah kalau keluar awal pagi, balik dah lepas maghrib. HAHA.

3 - Prepare baju extra, untuk Merapi Jeep Tour dengan Goa Pindul water rafting & cave tubing. Merapi tu kitorang taktau akan teruk basah tetibe dapat driver tu drift kawasan berair 3x, baju tak bawak. Sekian.

4 - Pregnant? Tak sesuai pegi Timang Beach, Merapi Jeep Tour atau err takyah la g Yogja. MERUGIKAN diri. Takde aktiviti nak buat selain layan coffee dekat Cafe Hipstur yang susah nak cari. Bole la kalau pegi semata nak naik beca je sopim atau lepak dekat hotel cun dalam AADC tu. 😝

5 - Makanan dia pedas. Tahap dewa.…

Itinerary Yogjakarta

Hai, 
Ni plan trip 'bujang' kitorang Sept nanti. Dari 6 tinggal 4, yang 2 tu kecundang. Biase la isteri-isteri orang, termengandung HAHA plan tindakan tak ketat lah tu. So, teruskan berjuang ye yang 4 ni kira jadik lah. Actually ni yang ke 2. Tahun 2016 kitorang pegi Padang. Err nanti lah throwback. Nak sapu habuk dekat sini bukan senang k. Istiqomahhhh.
Day 1
12 tgh    Sampai Yogjakarta (Yeyyy!)
              Lunch
4 ptg      Parangtritis/ Gumuk Pasir (Padang Pasir) – SUNSET
Entrance – 3,000/pax
Mobil - 5,000 (1,250K/pax)
Alun-Alun Kidul) 30,000 - 80,000 (4 pax) (bajet: 10,000/pax)
Day 2
7pg         Breakfast @ hotel
8pg         Hutan Pinus (bergambar)
Entrance – 2,000/pax
Rumah Hobbit – 2,000/pax
Kebun Buah Mangunan – 5,000/pax
12 tgh    Timang Beach (gondola) – SUNSET
                Upah org kg utk bawak – 60,000 atau kurang/ sewa motor (jln teruk, berbatu)
                *gondola 200,000/pax
                Lunch (Lobster) bajet sharing - 400,000 (100,000/pax)
4ptg       Goa Pindul (air te…

beware: photographer penipu.

salam...

entah kenapa aku susah sangat nak tido sekarang..
lelap sekejap, terjaga pastu terkebil-kebil sorang..
haihhh nasib baik hubby bole tido walaupun cahaya dari lappy ni bole menggangu lena  - hehe lappy betul-betul tepi katil.  *penakut muahahahaa
***************************

cam tak sape nihh?? ingat balik entri lama di sini. aku dan ramai lagi hire dia untuk 3event.
kes aku, dia hantar krew tapi dia hutang krew tu so kena la hold my album kan. masa up entri tu, dia balas mesej kat fb dengan alasan phone rosak.
masa tu kecoh sebab SYD CHARICE aka SITI RAHMAH ABDULLAH - ic no: 850222-05-5404 tu tak attend or hantar krew untuk shoot wedding diorang.. lepas dia explain & confirm she will come on 7 jan, so aku lepak.. wait and see..

dia jugak cakap nak bayar aku so aku bole bayar krew tu dulu.. but!
kecoh lagi dan lagi.. why? dia buat taik tak datang lagi wedding seterusnya dan blablabla.. aku tak tahan asek push tanya album dll
langsung dia taknak balas dah mesej-mesej aku... until..
m…