Skip to main content

panic attack

alamak, alamakkk..

emm aku tak bole order wedding favors sebab - dana belum dapat. mak belum decide what guest will get *she agree my yasin idea & still want paperbag! - nak bubuh apa??

my fav guy oso didnt made up his mind sama ada nak bagi surah yasin or differentiate the guest. emm ikut hati aku, sama je la sume.. senanggg...

fav guy belum contact "ADIK ANGKAT" cyg dia, *eww.. untuk settle wedding card. nak suh aku print contoh card kalau aku design lak tu! yang aku mms dia tak layan??? wtf-fishh.. huhh =,= cerewetttt!

fav guy juga belum confirm dengan fama dia - berapa anggaran jemputan *untuk cetak kad. anggaran untuk catering & canopy. i need all info ASAP. paling hangin is date 11 dec 2011, BELUM CONFIRM.. marahnyaa.... haha nape la guys suka ada rilek2 attitude? tau ke banyakkk lagi benda aku nak buat??

owhh ada tiket AIRASIA ke singapore RM4 shj. honeymoon? nope! i wanna be somewhere else.. surprise u later dear ;) hihii

Comments

Popular posts from this blog

Pulau Perhentian

Salam uolss

Last weekend 2-4 April kitorang g Pulau Perhentian. Rasanya dah 3 tahun ajak husband hahahaha tapi akhirnya dapat la pegi, 100% plan En Kudin dengan kawan-kawan dia.

Trip sebenarnya 3h2m, jumaat tengah malam kami bertolak naik van 11 seaters.. selesa sangat2 untuk 3 family with 3 toddlers, 1 infant dengan budak bujang sorang aka driver jugaklah tu hihi. Lagi 4 orang naik flight. Kelasss. Jumpa kat jeti hehe

Pendek cerita, sampai jeti dah ada orang nama Ila tunggu. Amik pakej dengan dia. Asalnya sampai je check in then Jungle Trekking lepas tu leisure/free and easy, malam ada BBQ. Esoknya breakfast pastu snorkeling sampai 3ptg, lunch provided then rest and malam BBQ. Isnin check out then balikkk.

Sampai tu bot tak gerak lagi so kitorang breakfast kat jeti dulu. Sedaplah makan dengan tak gosok gigi tak mandi. Hahaha kan tido dalam van sepanjang jalan, kan? Anak 2-2 ok je mentido sampai pagi.

Sudah makan sudah bayar bagai naik bot dalam 30-45 minit camtu.. sampai Cafe Amelia.…

Itinerary Yogjakarta

Hai, 
Ni plan trip 'bujang' kitorang Sept nanti. Dari 6 tinggal 4, yang 2 tu kecundang. Biase la isteri-isteri orang, termengandung HAHA plan tindakan tak ketat lah tu. So, teruskan berjuang ye yang 4 ni kira jadik lah. Actually ni yang ke 2. Tahun 2016 kitorang pegi Padang. Err nanti lah throwback. Nak sapu habuk dekat sini bukan senang k. Istiqomahhhh.
Day 1
12 tgh    Sampai Yogjakarta (Yeyyy!)
              Lunch
4 ptg      Parangtritis/ Gumuk Pasir (Padang Pasir) – SUNSET
Entrance – 3,000/pax
Mobil - 5,000 (1,250K/pax)
Alun-Alun Kidul) 30,000 - 80,000 (4 pax) (bajet: 10,000/pax)
Day 2
7pg         Breakfast @ hotel
8pg         Hutan Pinus (bergambar)
Entrance – 2,000/pax
Rumah Hobbit – 2,000/pax
Kebun Buah Mangunan – 5,000/pax
12 tgh    Timang Beach (gondola) – SUNSET
                Upah org kg utk bawak – 60,000 atau kurang/ sewa motor (jln teruk, berbatu)
                *gondola 200,000/pax
                Lunch (Lobster) bajet sharing - 400,000 (100,000/pax)
4ptg       Goa Pindul (air te…

beware: photographer penipu.

salam...

entah kenapa aku susah sangat nak tido sekarang..
lelap sekejap, terjaga pastu terkebil-kebil sorang..
haihhh nasib baik hubby bole tido walaupun cahaya dari lappy ni bole menggangu lena  - hehe lappy betul-betul tepi katil.  *penakut muahahahaa
***************************

cam tak sape nihh?? ingat balik entri lama di sini. aku dan ramai lagi hire dia untuk 3event.
kes aku, dia hantar krew tapi dia hutang krew tu so kena la hold my album kan. masa up entri tu, dia balas mesej kat fb dengan alasan phone rosak.
masa tu kecoh sebab SYD CHARICE aka SITI RAHMAH ABDULLAH - ic no: 850222-05-5404 tu tak attend or hantar krew untuk shoot wedding diorang.. lepas dia explain & confirm she will come on 7 jan, so aku lepak.. wait and see..

dia jugak cakap nak bayar aku so aku bole bayar krew tu dulu.. but!
kecoh lagi dan lagi.. why? dia buat taik tak datang lagi wedding seterusnya dan blablabla.. aku tak tahan asek push tanya album dll
langsung dia taknak balas dah mesej-mesej aku... until..
m…