Thursday, 22 September 2011

paperbag owhh

salam...

huii pukul berapa dah ni tak tido lagi?? sepetang aku kedek-kedek cari chiffon crepe, tambah untuk add drama to my baju nikah*haha abaikan.

esok petang, ehh petang nanti pegi kl. hope perabot sampai hari ni. haihhh dats another story.

sebab kan mum request paperbag, aku mengira2 bajet.. rasanya affordable la kan paperbag rm0.18/pcs? huu tah la.. brown paperbag pun susah. aiyaa....

ni list company/ kilang produce paperbag, wovenbag, box bla bla bla.. sila klik untuk maklumat lanjut ye? ni je yang dapat aku bantu.. sebab aku sendiri tak contact semua.. huu aku search je..hope dapat mudahkan korang...
1) http://www.asiaprintmart.com/printing_paper_bags.html
2) http://www.pspencer.com.my/catalog/Paper-Bag/
3) http://mpcmsb.com/op2.htm
4) http://www.aec.com.my/
5) http://pgsgift.com/store/index.php?osCsid=28b73a612284d94e51686a7a665551b3&cPath=58_56
6) http://www.pph.com.my/paper.php - ini di penang. rasanya nak pegi direct je. ni yang tny dpt 18sen/pcs untuk 2000pcs. huu
7) facebook pun ada. Paper Lantern N' Boxes

k la.. nanti update bila aku dah decide or aku dapat paperbag aku tu ok?

No comments:

Post a Comment