Tuesday, 11 October 2011

idea tq tag

salam..

hey :) hehe nak kasitau dah ambil paperbag idaman kat PPH.. tapi tapi tak la sebesar yang di bayang kan pada mulanya.. nevermind, sebab masih muat doorgift tu.. cuma kena hati-hati handle nanti.. alamak, gambar nanti upload, hehe dah test deko skali tau! haha semangat.. fuhh nerves mak bising-bising.. ye arr biasa orang kasi paperbag keras, berupa kotak or ada handle.. aku punya? harus la 7sen jek 1.. huhu dah kena sound, tak cakap banyak aku masuk kotak dalam kereta niat nak tukar balik kat kilang tu tapi mak call lovey suh pujuk aku jangan merajuk. keh keh keh..

emm merapu je. aku nak share idea tq tag la. adoii

inspired to DIY doily tq tag? check here

i love dis. simple yet cute. i know how to do this. but i dun have time. lets pray i got some courage & time to show u how. :) for jan's event i think. or u can ask for quotation, here.


haihh sekarang ni tq tag dapat free kalau order kad kahwin banyak.. kalau rasa nak buat sendiri.. nahh check la SINI. edit and print. 
haha mine? tq tag nov dah siap. EDIT. haha print belum macam kad jugak. WHATT?! ye, my inviCard lambat. huu chill isk3..


till then. tata

4 comments:

  1. ana print sndri ke tq tag? yeayy nnt upload gmbr yg dah deco tu ye..

    ReplyDelete
  2. hahah sume bnde ana print sndiri kot :P my side all plain - black & white.. x cntik pn aggp je cntik. his side byk ckt masa nk prepare br ade kaler2 haha deco biase jek la. *simplest!

    ReplyDelete