Wednesday, 26 October 2011

kad kawen

salam..

TADAA...

haha simple gila kad aku. print kat kawan lovey. ini design ala kadar last minit punya keje sebab mak bising-bising. kata nak tempah kat adik angkat lovey? ahh lovey yang tak bole di harap.. huu mujur ade jugak kad tu. heh! gigih tempek riben.

*kawan-kawan di jemput majlis bulan 1, tapi kalau nak datang kedah 12 nov 2011..
sila kasi emel/ alamat utk kad ye.. 
-
-
OK,
    ini la rupa paperbag dalam bayangan aku.



YANG JADI ?
macam biasa deco doily paper dekat paperbag. november semua ala kadar.. tak sempat weh nak kelebek 1-1.. huhu







NEXT..!

*Oops, apekah ini? emm veil nikah buat sendiri je sebab tailor macam tak cukup masa nak buat. lagi pun sape suh dia xmo guna chiffon? huu ini kain yang dah potong & jahit tepi. pendek je. takpe, saya memang sedia comel pun. kehkehkeh






ok itu saje kali ini. masih usaha gunting lace & tq tag nihh.. google pakej honeymoon. semoga ada orang baik hati nak sponsor. fuhhh amin. heheh

7 comments:

  1. dear.. nak kad u. insyaAllah attend.
    miza di penang.
    here my address

    miza
    No 14, Lorong Matahari,
    Bagan Jermal,
    12300 Butterworth,
    png

    ReplyDelete
  2. mieza: orait, attend majlis penang ke kedah? xpe nnt kte send 2-2 kad. heheh *kad bln 1 blm siap. haha :) tq dear

    cheQmOomOo: kena la rajin. kad sgt plain. aduhh, jangan contohi saya. hehe

    ReplyDelete
  3. heheh, dhiera..
    rajin separuh jalan tu.. hihi lagi separuh mak continue. lalalaaa

    ReplyDelete
  4. insyaAllah attend dua2 :)
    yg kedah dah ada yg ajak.
    kalau hubby cuti miza g k :)

    ReplyDelete