Skip to main content

kad kawen

salam..

TADAA...

haha simple gila kad aku. print kat kawan lovey. ini design ala kadar last minit punya keje sebab mak bising-bising. kata nak tempah kat adik angkat lovey? ahh lovey yang tak bole di harap.. huu mujur ade jugak kad tu. heh! gigih tempek riben.

*kawan-kawan di jemput majlis bulan 1, tapi kalau nak datang kedah 12 nov 2011..
sila kasi emel/ alamat utk kad ye.. 
-
-
OK,
    ini la rupa paperbag dalam bayangan aku.



YANG JADI ?
macam biasa deco doily paper dekat paperbag. november semua ala kadar.. tak sempat weh nak kelebek 1-1.. huhu







NEXT..!

*Oops, apekah ini? emm veil nikah buat sendiri je sebab tailor macam tak cukup masa nak buat. lagi pun sape suh dia xmo guna chiffon? huu ini kain yang dah potong & jahit tepi. pendek je. takpe, saya memang sedia comel pun. kehkehkeh






ok itu saje kali ini. masih usaha gunting lace & tq tag nihh.. google pakej honeymoon. semoga ada orang baik hati nak sponsor. fuhhh amin. heheh

Comments

  1. dear.. nak kad u. insyaAllah attend.
    miza di penang.
    here my address

    miza
    No 14, Lorong Matahari,
    Bagan Jermal,
    12300 Butterworth,
    png

    ReplyDelete
  2. mieza: orait, attend majlis penang ke kedah? xpe nnt kte send 2-2 kad. heheh *kad bln 1 blm siap. haha :) tq dear

    cheQmOomOo: kena la rajin. kad sgt plain. aduhh, jangan contohi saya. hehe

    ReplyDelete
  3. heheh, dhiera..
    rajin separuh jalan tu.. hihi lagi separuh mak continue. lalalaaa

    ReplyDelete
  4. insyaAllah attend dua2 :)
    yg kedah dah ada yg ajak.
    kalau hubby cuti miza g k :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pulau Perhentian

Salam uolss

Last weekend 2-4 April kitorang g Pulau Perhentian. Rasanya dah 3 tahun ajak husband hahahaha tapi akhirnya dapat la pegi, 100% plan En Kudin dengan kawan-kawan dia.

Trip sebenarnya 3h2m, jumaat tengah malam kami bertolak naik van 11 seaters.. selesa sangat2 untuk 3 family with 3 toddlers, 1 infant dengan budak bujang sorang aka driver jugaklah tu hihi. Lagi 4 orang naik flight. Kelasss. Jumpa kat jeti hehe

Pendek cerita, sampai jeti dah ada orang nama Ila tunggu. Amik pakej dengan dia. Asalnya sampai je check in then Jungle Trekking lepas tu leisure/free and easy, malam ada BBQ. Esoknya breakfast pastu snorkeling sampai 3ptg, lunch provided then rest and malam BBQ. Isnin check out then balikkk.

Sampai tu bot tak gerak lagi so kitorang breakfast kat jeti dulu. Sedaplah makan dengan tak gosok gigi tak mandi. Hahaha kan tido dalam van sepanjang jalan, kan? Anak 2-2 ok je mentido sampai pagi.

Sudah makan sudah bayar bagai naik bot dalam 30-45 minit camtu.. sampai Cafe Amelia.…

beware: photographer penipu.

salam...

entah kenapa aku susah sangat nak tido sekarang..
lelap sekejap, terjaga pastu terkebil-kebil sorang..
haihhh nasib baik hubby bole tido walaupun cahaya dari lappy ni bole menggangu lena  - hehe lappy betul-betul tepi katil.  *penakut muahahahaa
***************************

cam tak sape nihh?? ingat balik entri lama di sini. aku dan ramai lagi hire dia untuk 3event.
kes aku, dia hantar krew tapi dia hutang krew tu so kena la hold my album kan. masa up entri tu, dia balas mesej kat fb dengan alasan phone rosak.
masa tu kecoh sebab SYD CHARICE aka SITI RAHMAH ABDULLAH - ic no: 850222-05-5404 tu tak attend or hantar krew untuk shoot wedding diorang.. lepas dia explain & confirm she will come on 7 jan, so aku lepak.. wait and see..

dia jugak cakap nak bayar aku so aku bole bayar krew tu dulu.. but!
kecoh lagi dan lagi.. why? dia buat taik tak datang lagi wedding seterusnya dan blablabla.. aku tak tahan asek push tanya album dll
langsung dia taknak balas dah mesej-mesej aku... until..
m…

Si Merah buah hati saya

Hai all.. *krik krik
Bertabah la korang ye, layan je owner blog bilis picisan ni haa. Lappy lama still ok tapi tau la dah lebih 5 tahun hokeh. Bateri cepat abes, dari Luthfia kecik keyboard tu banyak rosak. Selalu gigih update blog kat phone, tak pun pasang je external keyboard tapi sejak anak 2.. nak update entry sepi takde isi pun segan. Hahahah nanti ye kita cerita. Bagi pic si merah ni teman dulu..


Harap2 lebih rajin dan maju lagi ke depan dengan si merah ni. Amin,