Skip to main content

kad kawen

salam..

TADAA...

haha simple gila kad aku. print kat kawan lovey. ini design ala kadar last minit punya keje sebab mak bising-bising. kata nak tempah kat adik angkat lovey? ahh lovey yang tak bole di harap.. huu mujur ade jugak kad tu. heh! gigih tempek riben.

*kawan-kawan di jemput majlis bulan 1, tapi kalau nak datang kedah 12 nov 2011..
sila kasi emel/ alamat utk kad ye.. 
-
-
OK,
    ini la rupa paperbag dalam bayangan aku.



YANG JADI ?
macam biasa deco doily paper dekat paperbag. november semua ala kadar.. tak sempat weh nak kelebek 1-1.. huhu







NEXT..!

*Oops, apekah ini? emm veil nikah buat sendiri je sebab tailor macam tak cukup masa nak buat. lagi pun sape suh dia xmo guna chiffon? huu ini kain yang dah potong & jahit tepi. pendek je. takpe, saya memang sedia comel pun. kehkehkeh






ok itu saje kali ini. masih usaha gunting lace & tq tag nihh.. google pakej honeymoon. semoga ada orang baik hati nak sponsor. fuhhh amin. heheh

Comments

  1. dear.. nak kad u. insyaAllah attend.
    miza di penang.
    here my address

    miza
    No 14, Lorong Matahari,
    Bagan Jermal,
    12300 Butterworth,
    png

    ReplyDelete
  2. mieza: orait, attend majlis penang ke kedah? xpe nnt kte send 2-2 kad. heheh *kad bln 1 blm siap. haha :) tq dear

    cheQmOomOo: kena la rajin. kad sgt plain. aduhh, jangan contohi saya. hehe

    ReplyDelete
  3. heheh, dhiera..
    rajin separuh jalan tu.. hihi lagi separuh mak continue. lalalaaa

    ReplyDelete
  4. insyaAllah attend dua2 :)
    yg kedah dah ada yg ajak.
    kalau hubby cuti miza g k :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Yogjakarta trip - tips and trick!

Yang penting, ENJOY !

1 - Kalau pergi dengan kawan, make sure dalam gandaan 3 atau 6. Kalau 4 atau 5 pun bole tapi ade yang tak dapat naik sama-sama atau tak dapat gambar satu group dekat certain spot. Lagi satu tujuannya nak jimat. Kalau bajet bukan halangan, silakan.

2 - Hotel tu takyah nak best sangat pun takpe, sempat tido dengan kupas buah salak je. Hotel kitorang ritu siap ade pool. Bila nak berendam dah kalau keluar awal pagi, balik dah lepas maghrib. HAHA.

3 - Prepare baju extra, untuk Merapi Jeep Tour dengan Goa Pindul water rafting & cave tubing. Merapi tu kitorang taktau akan teruk basah tetibe dapat driver tu drift kawasan berair 3x, baju tak bawak. Sekian.

4 - Pregnant? Tak sesuai pegi Timang Beach, Merapi Jeep Tour atau err takyah la g Yogja. MERUGIKAN diri. Takde aktiviti nak buat selain layan coffee dekat Cafe Hipstur yang susah nak cari. Bole la kalau pegi semata nak naik beca je sopim atau lepak dekat hotel cun dalam AADC tu. 😝

5 - Makanan dia pedas. Tahap dewa.…

Itinerary Yogjakarta

Hai, 
Ni plan trip 'bujang' kitorang Sept nanti. Dari 6 tinggal 4, yang 2 tu kecundang. Biase la isteri-isteri orang, termengandung HAHA plan tindakan tak ketat lah tu. So, teruskan berjuang ye yang 4 ni kira jadik lah. Actually ni yang ke 2. Tahun 2016 kitorang pegi Padang. Err nanti lah throwback. Nak sapu habuk dekat sini bukan senang k. Istiqomahhhh.
Day 1
12 tgh    Sampai Yogjakarta (Yeyyy!)
              Lunch
4 ptg      Parangtritis/ Gumuk Pasir (Padang Pasir) – SUNSET
Entrance – 3,000/pax
Mobil - 5,000 (1,250K/pax)
Alun-Alun Kidul) 30,000 - 80,000 (4 pax) (bajet: 10,000/pax)
Day 2
7pg         Breakfast @ hotel
8pg         Hutan Pinus (bergambar)
Entrance – 2,000/pax
Rumah Hobbit – 2,000/pax
Kebun Buah Mangunan – 5,000/pax
12 tgh    Timang Beach (gondola) – SUNSET
                Upah org kg utk bawak – 60,000 atau kurang/ sewa motor (jln teruk, berbatu)
                *gondola 200,000/pax
                Lunch (Lobster) bajet sharing - 400,000 (100,000/pax)
4ptg       Goa Pindul (air te…

beware: photographer penipu.

salam...

entah kenapa aku susah sangat nak tido sekarang..
lelap sekejap, terjaga pastu terkebil-kebil sorang..
haihhh nasib baik hubby bole tido walaupun cahaya dari lappy ni bole menggangu lena  - hehe lappy betul-betul tepi katil.  *penakut muahahahaa
***************************

cam tak sape nihh?? ingat balik entri lama di sini. aku dan ramai lagi hire dia untuk 3event.
kes aku, dia hantar krew tapi dia hutang krew tu so kena la hold my album kan. masa up entri tu, dia balas mesej kat fb dengan alasan phone rosak.
masa tu kecoh sebab SYD CHARICE aka SITI RAHMAH ABDULLAH - ic no: 850222-05-5404 tu tak attend or hantar krew untuk shoot wedding diorang.. lepas dia explain & confirm she will come on 7 jan, so aku lepak.. wait and see..

dia jugak cakap nak bayar aku so aku bole bayar krew tu dulu.. but!
kecoh lagi dan lagi.. why? dia buat taik tak datang lagi wedding seterusnya dan blablabla.. aku tak tahan asek push tanya album dll
langsung dia taknak balas dah mesej-mesej aku... until..
m…