Friday, 28 October 2011

malam yang kreatif.

salam..

hahah entri syok sendiri.. nahh

 saya sangat admire hiasan hantaran ringkas mcm ni. =,=
 maka bantal kecik ni telah terhasil, PINK?! itu mak punya salah. saya mintak satin pale pink *acceptable huhu belum siap pun, pin je dulu. nak tambah ribbon grossgrain *abaikan jika salah. hehe

.

NEXT.. !

letih kerja kan satin tu *malas nak tengok veil.

= diy card :)


kan dah macam angle amik gambar, syok sendiri la katakan..
hehe pop up card *konon..
untuk abg iqbal yang majlis nya ahad ini.. tu saje buat lepas balut hadiah ikhlas hihi

gigih lovey balik esok, tinggal saya kat kl :(
sabtu balik sini pulak semuanya kerana majlis kawan-kawan..
korang datang tau majlis kitorang. kalau tak, merajuk! haha





ehem. rasa kreatif hanya jika bosan je. fuhh esok nak siapkan quilt katil. ada 3. aduhh~

4 comments:

  1. eii jeles la dgn org yg kreatif nii.huuu

    ReplyDelete
  2. comelnye bantal2 tu..hepi preps dear...jgn tnsion2 tau..:)

    ReplyDelete
  3. nak tahu tak, saya pun nak guna style hantaran macam tu bile nikah nanti!!! cantik kan??

    apa lagi..i'm waiting ur tutorial~ he

    ReplyDelete
  4. kerry
    xde kreatif mana pun.. orang suke main2.. haha kalau jadi tu jadi laa :P cantik x cantik blkg kire

    amani
    lg 2weeks! baju nikah blm p tgk lg. last tgk blm siap...! huarghh *tgu gaji nk p amik pn hahahaa

    dhiera
    ewah2.. hihi tutorial ek? xde pic step by step..insyaAllah nanti saya share :) simple & nice kan?? hope mak-mak suke la.. huhu

    ReplyDelete