Skip to main content

malam yang kreatif.

salam..

hahah entri syok sendiri.. nahh

 saya sangat admire hiasan hantaran ringkas mcm ni. =,=
 maka bantal kecik ni telah terhasil, PINK?! itu mak punya salah. saya mintak satin pale pink *acceptable huhu belum siap pun, pin je dulu. nak tambah ribbon grossgrain *abaikan jika salah. hehe

.

NEXT.. !

letih kerja kan satin tu *malas nak tengok veil.

= diy card :)


kan dah macam angle amik gambar, syok sendiri la katakan..
hehe pop up card *konon..
untuk abg iqbal yang majlis nya ahad ini.. tu saje buat lepas balut hadiah ikhlas hihi

gigih lovey balik esok, tinggal saya kat kl :(
sabtu balik sini pulak semuanya kerana majlis kawan-kawan..
korang datang tau majlis kitorang. kalau tak, merajuk! haha





ehem. rasa kreatif hanya jika bosan je. fuhh esok nak siapkan quilt katil. ada 3. aduhh~

Comments

  1. eii jeles la dgn org yg kreatif nii.huuu

    ReplyDelete
  2. comelnye bantal2 tu..hepi preps dear...jgn tnsion2 tau..:)

    ReplyDelete
  3. nak tahu tak, saya pun nak guna style hantaran macam tu bile nikah nanti!!! cantik kan??

    apa lagi..i'm waiting ur tutorial~ he

    ReplyDelete
  4. kerry
    xde kreatif mana pun.. orang suke main2.. haha kalau jadi tu jadi laa :P cantik x cantik blkg kire

    amani
    lg 2weeks! baju nikah blm p tgk lg. last tgk blm siap...! huarghh *tgu gaji nk p amik pn hahahaa

    dhiera
    ewah2.. hihi tutorial ek? xde pic step by step..insyaAllah nanti saya share :) simple & nice kan?? hope mak-mak suke la.. huhu

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Yogjakarta trip - tips and trick!

Yang penting, ENJOY !

1 - Kalau pergi dengan kawan, make sure dalam gandaan 3 atau 6. Kalau 4 atau 5 pun bole tapi ade yang tak dapat naik sama-sama atau tak dapat gambar satu group dekat certain spot. Lagi satu tujuannya nak jimat. Kalau bajet bukan halangan, silakan.

2 - Hotel tu takyah nak best sangat pun takpe, sempat tido dengan kupas buah salak je. Hotel kitorang ritu siap ade pool. Bila nak berendam dah kalau keluar awal pagi, balik dah lepas maghrib. HAHA.

3 - Prepare baju extra, untuk Merapi Jeep Tour dengan Goa Pindul water rafting & cave tubing. Merapi tu kitorang taktau akan teruk basah tetibe dapat driver tu drift kawasan berair 3x, baju tak bawak. Sekian.

4 - Pregnant? Tak sesuai pegi Timang Beach, Merapi Jeep Tour atau err takyah la g Yogja. MERUGIKAN diri. Takde aktiviti nak buat selain layan coffee dekat Cafe Hipstur yang susah nak cari. Bole la kalau pegi semata nak naik beca je sopim atau lepak dekat hotel cun dalam AADC tu. 😝

5 - Makanan dia pedas. Tahap dewa.…

Itinerary Yogjakarta

Hai, 
Ni plan trip 'bujang' kitorang Sept nanti. Dari 6 tinggal 4, yang 2 tu kecundang. Biase la isteri-isteri orang, termengandung HAHA plan tindakan tak ketat lah tu. So, teruskan berjuang ye yang 4 ni kira jadik lah. Actually ni yang ke 2. Tahun 2016 kitorang pegi Padang. Err nanti lah throwback. Nak sapu habuk dekat sini bukan senang k. Istiqomahhhh.
Day 1
12 tgh    Sampai Yogjakarta (Yeyyy!)
              Lunch
4 ptg      Parangtritis/ Gumuk Pasir (Padang Pasir) – SUNSET
Entrance – 3,000/pax
Mobil - 5,000 (1,250K/pax)
Alun-Alun Kidul) 30,000 - 80,000 (4 pax) (bajet: 10,000/pax)
Day 2
7pg         Breakfast @ hotel
8pg         Hutan Pinus (bergambar)
Entrance – 2,000/pax
Rumah Hobbit – 2,000/pax
Kebun Buah Mangunan – 5,000/pax
12 tgh    Timang Beach (gondola) – SUNSET
                Upah org kg utk bawak – 60,000 atau kurang/ sewa motor (jln teruk, berbatu)
                *gondola 200,000/pax
                Lunch (Lobster) bajet sharing - 400,000 (100,000/pax)
4ptg       Goa Pindul (air te…

beware: photographer penipu.

salam...

entah kenapa aku susah sangat nak tido sekarang..
lelap sekejap, terjaga pastu terkebil-kebil sorang..
haihhh nasib baik hubby bole tido walaupun cahaya dari lappy ni bole menggangu lena  - hehe lappy betul-betul tepi katil.  *penakut muahahahaa
***************************

cam tak sape nihh?? ingat balik entri lama di sini. aku dan ramai lagi hire dia untuk 3event.
kes aku, dia hantar krew tapi dia hutang krew tu so kena la hold my album kan. masa up entri tu, dia balas mesej kat fb dengan alasan phone rosak.
masa tu kecoh sebab SYD CHARICE aka SITI RAHMAH ABDULLAH - ic no: 850222-05-5404 tu tak attend or hantar krew untuk shoot wedding diorang.. lepas dia explain & confirm she will come on 7 jan, so aku lepak.. wait and see..

dia jugak cakap nak bayar aku so aku bole bayar krew tu dulu.. but!
kecoh lagi dan lagi.. why? dia buat taik tak datang lagi wedding seterusnya dan blablabla.. aku tak tahan asek push tanya album dll
langsung dia taknak balas dah mesej-mesej aku... until..
m…