Thursday, 13 October 2011

totally feeling BRIDEZILLA !

huhu ade lg lebih krg 3 weeks, kad blm print. mak dah bising nak memanggil. aduhh.. weekend ni nak kena balik untuk settle borang nikah. haruslah bawak kad balik. mana sempat nak print? uishh.. belum lagi cari tudung, kain untuk buat veil *tailor mintak. keje opis yang melambakkkk..

rasa betul2 dah jadik macam nak gila. macam nak carut jugak bila dia kata kena keje stanby 24jam - 10hari. so banyak benda aku kena settle sendiri. tapi takpe. tu rezeki kawen, tak bagi OT & stanby, nanti gaji kurang..

takde mood, sebab macam tak tentu hala jek rasa. huu sabar je la.. macam di awangan bila hampir tiap hari tido lewat siapkan paperbag. huarrghhh..

No comments:

Post a Comment