Skip to main content

plz RESPOND !

Salam.
i am MORE than interested to see dis person. Not about money, but i need some explanation.





 Facebook: Syd Charice
blog: page
FAN Page
last address: A-10-03 Ampang Putra Residency
Jalan Putra 6, Taman Putra Sulaiman
68000 Ampang
Selangor
last phone no: 019-2028054

be a PRO! do respond, chickEN!

*edited.
at 5.20pm she did replied my fb pm. she confirmed to come on 7jan with 2 other ppl. i do not know further movement should i decide, i have to think fast! well others, yg masih sempat cari org lain.. mungkin kamu harus cari alternatif.. my question has been answered after all....

Comments

  1. die tuka no fon ke ana? ni la pempuan yg dimaksudkannye tu erk? tgk dlm fan page tu ramai yg dah mengamuk

    ReplyDelete
  2. x tukar.. latest update phone prob..
    ana pening xtau nk proceed ke x.. but klu dia nk ana x join yg lain2, better gimme date post wed & all nikah pics + 1 album dulu. sekian. *i am trying to be polite :P

    ReplyDelete
  3. ana, tak nak cr back up ke?
    Takut gak pa pe jadi nnt terus xde memori.

    ReplyDelete
  4. back up... sedara + kwn jek setakat ni. huu x balik lg, try tny mak andam tu depa de jgk contact :) no choice..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Yogjakarta trip - tips and trick!

Yang penting, ENJOY !

1 - Kalau pergi dengan kawan, make sure dalam gandaan 3 atau 6. Kalau 4 atau 5 pun bole tapi ade yang tak dapat naik sama-sama atau tak dapat gambar satu group dekat certain spot. Lagi satu tujuannya nak jimat. Kalau bajet bukan halangan, silakan.

2 - Hotel tu takyah nak best sangat pun takpe, sempat tido dengan kupas buah salak je. Hotel kitorang ritu siap ade pool. Bila nak berendam dah kalau keluar awal pagi, balik dah lepas maghrib. HAHA.

3 - Prepare baju extra, untuk Merapi Jeep Tour dengan Goa Pindul water rafting & cave tubing. Merapi tu kitorang taktau akan teruk basah tetibe dapat driver tu drift kawasan berair 3x, baju tak bawak. Sekian.

4 - Pregnant? Tak sesuai pegi Timang Beach, Merapi Jeep Tour atau err takyah la g Yogja. MERUGIKAN diri. Takde aktiviti nak buat selain layan coffee dekat Cafe Hipstur yang susah nak cari. Bole la kalau pegi semata nak naik beca je sopim atau lepak dekat hotel cun dalam AADC tu. 😝

5 - Makanan dia pedas. Tahap dewa.…

Itinerary Yogjakarta

Hai, 
Ni plan trip 'bujang' kitorang Sept nanti. Dari 6 tinggal 4, yang 2 tu kecundang. Biase la isteri-isteri orang, termengandung HAHA plan tindakan tak ketat lah tu. So, teruskan berjuang ye yang 4 ni kira jadik lah. Actually ni yang ke 2. Tahun 2016 kitorang pegi Padang. Err nanti lah throwback. Nak sapu habuk dekat sini bukan senang k. Istiqomahhhh.
Day 1
12 tgh    Sampai Yogjakarta (Yeyyy!)
              Lunch
4 ptg      Parangtritis/ Gumuk Pasir (Padang Pasir) – SUNSET
              Entrance – 3,000/pax
              Mobil - 5,000 (1,250K/pax)
Alun-Alun Kidul) 30,000 - 80,000 (4 pax) (bajet: 10,000/pax)

Day 2
7pg        Breakfast @ hotel
8pg       Hutan Pinus (bergambar)
              Entrance – 2,000/pax
              Rumah Hobbit – 2,000/pax
              Kebun Buah Mangunan – 5,000/pax
12 tgh    Timang Beach (gondola) – SUNSET
               Upah org kg utk bawak – 60,000 atau kurang/ sewa motor (jln teruk, berbatu)
               *gondola 200,000/pax
              Lunch (Lobster) baj…

beware: photographer penipu.

salam...

entah kenapa aku susah sangat nak tido sekarang..
lelap sekejap, terjaga pastu terkebil-kebil sorang..
haihhh nasib baik hubby bole tido walaupun cahaya dari lappy ni bole menggangu lena  - hehe lappy betul-betul tepi katil.  *penakut muahahahaa
***************************

cam tak sape nihh?? ingat balik entri lama di sini. aku dan ramai lagi hire dia untuk 3event.
kes aku, dia hantar krew tapi dia hutang krew tu so kena la hold my album kan. masa up entri tu, dia balas mesej kat fb dengan alasan phone rosak.
masa tu kecoh sebab SYD CHARICE aka SITI RAHMAH ABDULLAH - ic no: 850222-05-5404 tu tak attend or hantar krew untuk shoot wedding diorang.. lepas dia explain & confirm she will come on 7 jan, so aku lepak.. wait and see..

dia jugak cakap nak bayar aku so aku bole bayar krew tu dulu.. but!
kecoh lagi dan lagi.. why? dia buat taik tak datang lagi wedding seterusnya dan blablabla.. aku tak tahan asek push tanya album dll
langsung dia taknak balas dah mesej-mesej aku... until..
m…