Skip to main content

cute eh?

salam..

I am so not funny when i wrap & unwrap - he's laughing think me so fussy. Yep, i dun have enuff time! i wish he'll be here everytime i need him - padahal dia tak membantu pun..

who think dis is cute enough? vote!
*hahahaa i am still proceed. dun have enuff time, remember??
Sori gambar huduh. Ada sape-sape nak kasi galaxy note? *kaitan?!

 *Above - Front view, Bottom - Back


It is simple. I wrap up with my paperbag. How to do it? Yeah i'm crazy! See ya~
Do tell me if it is a disaster ;) thank you! mwahh

Comments

  1. cute2... beli kat mane erk puncher tu? eh ana knp nmpk mcm berlapis2?

    ReplyDelete
  2. puncher tu kat POPULAR ada, bhgn stationery. merata jugak la ana cari pasal selalu ada kecik2 je.. daiso pun ada kot.. kdg2 ada kat kedai kraf tp mahal gile. sekian. hehehh erkk berlapis2 yang belakang tu ke? sbb ana lipat2 bg kemas mcm balut hadiah tu..paperbag tu kan besar.. x potong sbb nk jimat masa.. :)

    ReplyDelete
  3. apo ko bondo ni jang?paper beg ka?utk ape ni?ok banyak tny hahaa

    ReplyDelete
  4. miss kerry ;) ni laa yasin d balut guna paperbag. hahahahaa ni utk yg mmg bg yasin semata.. actually xtau nk letak yasin tu dlm apa.. ada lebih paperbag tu je.. guna la balut yasin.. doorgift majlis 7jan syg, heheh ada modification sikit sbb replika ni kudin kata buruk. ok fine!

    ReplyDelete
  5. nice info!! visit my blog dear..folo u..folo mine back ya...

    http://lildrwalimah.blogspot.com/

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pulau Perhentian

Salam uolss

Last weekend 2-4 April kitorang g Pulau Perhentian. Rasanya dah 3 tahun ajak husband hahahaha tapi akhirnya dapat la pegi, 100% plan En Kudin dengan kawan-kawan dia.

Trip sebenarnya 3h2m, jumaat tengah malam kami bertolak naik van 11 seaters.. selesa sangat2 untuk 3 family with 3 toddlers, 1 infant dengan budak bujang sorang aka driver jugaklah tu hihi. Lagi 4 orang naik flight. Kelasss. Jumpa kat jeti hehe

Pendek cerita, sampai jeti dah ada orang nama Ila tunggu. Amik pakej dengan dia. Asalnya sampai je check in then Jungle Trekking lepas tu leisure/free and easy, malam ada BBQ. Esoknya breakfast pastu snorkeling sampai 3ptg, lunch provided then rest and malam BBQ. Isnin check out then balikkk.

Sampai tu bot tak gerak lagi so kitorang breakfast kat jeti dulu. Sedaplah makan dengan tak gosok gigi tak mandi. Hahaha kan tido dalam van sepanjang jalan, kan? Anak 2-2 ok je mentido sampai pagi.

Sudah makan sudah bayar bagai naik bot dalam 30-45 minit camtu.. sampai Cafe Amelia.…

Itinerary Yogjakarta

Hai, 
Ni plan trip 'bujang' kitorang Sept nanti. Dari 6 tinggal 4, yang 2 tu kecundang. Biase la isteri-isteri orang, termengandung HAHA plan tindakan tak ketat lah tu. So, teruskan berjuang ye yang 4 ni kira jadik lah. Actually ni yang ke 2. Tahun 2016 kitorang pegi Padang. Err nanti lah throwback. Nak sapu habuk dekat sini bukan senang k. Istiqomahhhh.
Day 1
12 tgh    Sampai Yogjakarta (Yeyyy!)
              Lunch
4 ptg      Parangtritis/ Gumuk Pasir (Padang Pasir) – SUNSET
Entrance – 3,000/pax
Mobil - 5,000 (1,250K/pax)
Alun-Alun Kidul) 30,000 - 80,000 (4 pax) (bajet: 10,000/pax)
Day 2
7pg         Breakfast @ hotel
8pg         Hutan Pinus (bergambar)
Entrance – 2,000/pax
Rumah Hobbit – 2,000/pax
Kebun Buah Mangunan – 5,000/pax
12 tgh    Timang Beach (gondola) – SUNSET
                Upah org kg utk bawak – 60,000 atau kurang/ sewa motor (jln teruk, berbatu)
                *gondola 200,000/pax
                Lunch (Lobster) bajet sharing - 400,000 (100,000/pax)
4ptg       Goa Pindul (air te…

beware: photographer penipu.

salam...

entah kenapa aku susah sangat nak tido sekarang..
lelap sekejap, terjaga pastu terkebil-kebil sorang..
haihhh nasib baik hubby bole tido walaupun cahaya dari lappy ni bole menggangu lena  - hehe lappy betul-betul tepi katil.  *penakut muahahahaa
***************************

cam tak sape nihh?? ingat balik entri lama di sini. aku dan ramai lagi hire dia untuk 3event.
kes aku, dia hantar krew tapi dia hutang krew tu so kena la hold my album kan. masa up entri tu, dia balas mesej kat fb dengan alasan phone rosak.
masa tu kecoh sebab SYD CHARICE aka SITI RAHMAH ABDULLAH - ic no: 850222-05-5404 tu tak attend or hantar krew untuk shoot wedding diorang.. lepas dia explain & confirm she will come on 7 jan, so aku lepak.. wait and see..

dia jugak cakap nak bayar aku so aku bole bayar krew tu dulu.. but!
kecoh lagi dan lagi.. why? dia buat taik tak datang lagi wedding seterusnya dan blablabla.. aku tak tahan asek push tanya album dll
langsung dia taknak balas dah mesej-mesej aku... until..
m…