Thursday, 22 December 2011

cute eh?

salam..

I am so not funny when i wrap & unwrap - he's laughing think me so fussy. Yep, i dun have enuff time! i wish he'll be here everytime i need him - padahal dia tak membantu pun..

who think dis is cute enough? vote!
*hahahaa i am still proceed. dun have enuff time, remember??
Sori gambar huduh. Ada sape-sape nak kasi galaxy note? *kaitan?!

 *Above - Front view, Bottom - Back


It is simple. I wrap up with my paperbag. How to do it? Yeah i'm crazy! See ya~
Do tell me if it is a disaster ;) thank you! mwahh

6 comments:

  1. cute2... beli kat mane erk puncher tu? eh ana knp nmpk mcm berlapis2?

    ReplyDelete
  2. puncher tu kat POPULAR ada, bhgn stationery. merata jugak la ana cari pasal selalu ada kecik2 je.. daiso pun ada kot.. kdg2 ada kat kedai kraf tp mahal gile. sekian. hehehh erkk berlapis2 yang belakang tu ke? sbb ana lipat2 bg kemas mcm balut hadiah tu..paperbag tu kan besar.. x potong sbb nk jimat masa.. :)

    ReplyDelete
  3. apo ko bondo ni jang?paper beg ka?utk ape ni?ok banyak tny hahaa

    ReplyDelete
  4. miss kerry ;) ni laa yasin d balut guna paperbag. hahahahaa ni utk yg mmg bg yasin semata.. actually xtau nk letak yasin tu dlm apa.. ada lebih paperbag tu je.. guna la balut yasin.. doorgift majlis 7jan syg, heheh ada modification sikit sbb replika ni kudin kata buruk. ok fine!

    ReplyDelete
  5. nice info!! visit my blog dear..folo u..folo mine back ya...

    http://lildrwalimah.blogspot.com/

    ReplyDelete