Wednesday, 14 December 2011

i am ready !

Salam..

Clear ur mind. It is not about 'pregnancy'. huhh. 


Sori, emo lak orang asek tanya pasal preggy thing. Aiyaa baru sebulan maa, kalau cubaan pertama berhasil means saya sangat-sangat bertuah. Ekonomi pun tak stabil.. Hang sapa? Kami pun memang nak baby, siap doa for twin lagi.. amboii.. hehe takde la, sama macam kahwin.. Rahsia Allah.. Mana tau esok lusa atau mungkin setahun lagi? Owhh, congrats to my 2nd SIL.. 3tahun dia tunggu kehadiran baby.. Baru-baru ni dia da confirm pregnant! yeyyyy *joget-joget. hihikk Korang tau tak, kita yang newly wed pun menanti-nanti first baby, apetah lagi dia.. Tak dapat bayangkan betapa happy nya depa.. Berkat rezeki pertolongan yang tak terbalas demi majlis kami, mungkin.. :) Berbuat baiklah kawan, Allah itu adil Maha Mengetahui...

I need to do something. I hope it can grows me up. HAHA *tah pape..

Berbalik pada tujuan asal.. haku jumpa blog ni.. Entri menarik hati. Master Study - How to survive?

Lagi satu.. Tenaga Pengajar Muda Uitm

Kenapa Uitm? Ehem, lu pikir la sendiri.. Bye-bye now.
I hate traveling in KL alone. I hate It Sucks! *but till when? Need to survive.....

No comments:

Post a Comment