Tuesday, 20 December 2011

kad kawen lagiii

salam....

lalalaa, kad kawen da siap! yeyyyyyyy akhirnya.. kau kan kalau tak last minit memang tak sah! since he's working.... so i had to do all by myself. I hate dis coz i've promise to myself dat anything for 7jan event - i leave it all to him. Obviously i cant do dat......

Ok fine.. here is the card. We've decided to spend less on the card.. See 12nov card here.
Nahh ini kad 7jan. Let see....

Kali ni tempek bungaaaa... Yup, beli flower punch tu kat POPULAR :) sederhana besar, bukan yang kecik-kecik saiz bunga itu... belakang kad, biasa la.. map!

Surprise... saja nak share loves yang saya letak bawah kad nihh ;) amiklah. hehe



Owhh nanti saya jemput di fb & card are by hand or post okeh! see u then..

3 comments:

  1. wa..kreatipnye . cadang pon nak DIY je kad kahwen nnt ..

    ReplyDelete
  2. Yup. Jimat pada kad. Rina pn rancang camtu :))

    ReplyDelete
  3. ameyamiza;
    hi! salam kenal. anna here ;)
    design sendiri & print anta kedai..jimatt

    rina;
    kad orang tengok map je.. sayang duit nak buat mahal-mahal.. hihi *padahal bajet kecik.. hihi design simple je. nothing special ;)

    ReplyDelete