Skip to main content

kad kawen lagiii

salam....

lalalaa, kad kawen da siap! yeyyyyyyy akhirnya.. kau kan kalau tak last minit memang tak sah! since he's working.... so i had to do all by myself. I hate dis coz i've promise to myself dat anything for 7jan event - i leave it all to him. Obviously i cant do dat......

Ok fine.. here is the card. We've decided to spend less on the card.. See 12nov card here.
Nahh ini kad 7jan. Let see....

Kali ni tempek bungaaaa... Yup, beli flower punch tu kat POPULAR :) sederhana besar, bukan yang kecik-kecik saiz bunga itu... belakang kad, biasa la.. map!

Surprise... saja nak share loves yang saya letak bawah kad nihh ;) amiklah. hehe



Owhh nanti saya jemput di fb & card are by hand or post okeh! see u then..

Comments

  1. wa..kreatipnye . cadang pon nak DIY je kad kahwen nnt ..

    ReplyDelete
  2. Yup. Jimat pada kad. Rina pn rancang camtu :))

    ReplyDelete
  3. ameyamiza;
    hi! salam kenal. anna here ;)
    design sendiri & print anta kedai..jimatt

    rina;
    kad orang tengok map je.. sayang duit nak buat mahal-mahal.. hihi *padahal bajet kecik.. hihi design simple je. nothing special ;)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pulau Perhentian

Salam uolss

Last weekend 2-4 April kitorang g Pulau Perhentian. Rasanya dah 3 tahun ajak husband hahahaha tapi akhirnya dapat la pegi, 100% plan En Kudin dengan kawan-kawan dia.

Trip sebenarnya 3h2m, jumaat tengah malam kami bertolak naik van 11 seaters.. selesa sangat2 untuk 3 family with 3 toddlers, 1 infant dengan budak bujang sorang aka driver jugaklah tu hihi. Lagi 4 orang naik flight. Kelasss. Jumpa kat jeti hehe

Pendek cerita, sampai jeti dah ada orang nama Ila tunggu. Amik pakej dengan dia. Asalnya sampai je check in then Jungle Trekking lepas tu leisure/free and easy, malam ada BBQ. Esoknya breakfast pastu snorkeling sampai 3ptg, lunch provided then rest and malam BBQ. Isnin check out then balikkk.

Sampai tu bot tak gerak lagi so kitorang breakfast kat jeti dulu. Sedaplah makan dengan tak gosok gigi tak mandi. Hahaha kan tido dalam van sepanjang jalan, kan? Anak 2-2 ok je mentido sampai pagi.

Sudah makan sudah bayar bagai naik bot dalam 30-45 minit camtu.. sampai Cafe Amelia.…

beware: photographer penipu.

salam...

entah kenapa aku susah sangat nak tido sekarang..
lelap sekejap, terjaga pastu terkebil-kebil sorang..
haihhh nasib baik hubby bole tido walaupun cahaya dari lappy ni bole menggangu lena  - hehe lappy betul-betul tepi katil.  *penakut muahahahaa
***************************

cam tak sape nihh?? ingat balik entri lama di sini. aku dan ramai lagi hire dia untuk 3event.
kes aku, dia hantar krew tapi dia hutang krew tu so kena la hold my album kan. masa up entri tu, dia balas mesej kat fb dengan alasan phone rosak.
masa tu kecoh sebab SYD CHARICE aka SITI RAHMAH ABDULLAH - ic no: 850222-05-5404 tu tak attend or hantar krew untuk shoot wedding diorang.. lepas dia explain & confirm she will come on 7 jan, so aku lepak.. wait and see..

dia jugak cakap nak bayar aku so aku bole bayar krew tu dulu.. but!
kecoh lagi dan lagi.. why? dia buat taik tak datang lagi wedding seterusnya dan blablabla.. aku tak tahan asek push tanya album dll
langsung dia taknak balas dah mesej-mesej aku... until..
m…

Si Merah buah hati saya

Hai all.. *krik krik
Bertabah la korang ye, layan je owner blog bilis picisan ni haa. Lappy lama still ok tapi tau la dah lebih 5 tahun hokeh. Bateri cepat abes, dari Luthfia kecik keyboard tu banyak rosak. Selalu gigih update blog kat phone, tak pun pasang je external keyboard tapi sejak anak 2.. nak update entry sepi takde isi pun segan. Hahahah nanti ye kita cerita. Bagi pic si merah ni teman dulu..


Harap2 lebih rajin dan maju lagi ke depan dengan si merah ni. Amin,