Tuesday, 20 December 2011

lirik lagu dan aku

Salam..

Semalaman tempek-tempek bunga & tulis-tulis nama kat kad kawen.. Fuhh letih okeh. Tengahari lovey balik tolong saya :) makan sama-sama & ehem. Haippp! kami pegi pejabat pos la.. sent those cards to penang untuk di agih.. huhu tu pun da kena bising.. Harap semua selamat sampai.. Lama betul rasa tak keluar dari rumah. Housewife katakan... *ouchhh baru teringat belum print resume! adesss

Otak sekarang makin sarat nak fikir macam-macam benda.. SIL nak sponsor candy, sweets etc tapi ajak pegi beli sesama.. adoi laa malasnya hahahhaaaa sebab terasa full. Jadual full & perut pun full. Lepas kawen macam sangat gain weight so taktau perut tu sebab de baby ke sebab lemak. Hohoh.. Pada yang bertanya, maafkan daku.. takde kekuatan lagi nak check.. Hari tu seakan datang bulan tapi.. sikit sangat. Entah lah, leave it lahh. Nanti kita tau laa kan?? :) *Pray hard. aminn
******************************************************
Back to tajuk. Nak share lirik lagu YUNA - PENAKUT. Layan....

Tak semua kau rancang akan berlaku
Mungkin nasib tak menyebelahi aku
Entah mengapa engkau yang aku cinta
Mungkin lebih baik kau ku lepas saja
Chorus
Ini tidak adil tidak adil baginya
Ini tidak adil tidak adil bagiku
Ini tidak adil
Untuk engkau bertanya jika ku mencintaimu juga
Tidak adil tidak adil baginya

Kau tak pernah cuba memahami aku
Cinta kau ucap tak pernah engkau tunjuk
Dan bila tiba saat ku kehilangan
Beban yang tak pernah cuba kau ringankan
Ulang Chorus
Kau bukan milikku
Dan aku memang penakut
Mengakui cinta kepadamu
Seribu kali ku cuba ucapkan
Bila bersamamu
Kau bukan milikku
Dan engkau pun tahu
Kau bukan milikku

Kenapa lagu ni? Emm sebab masa nak nikah, kami rahsiakan dari pengetahuan kawan-kawan sekolah. Ye, sebab kami akan jemput masa resepsi 7jan. Lepas semua tahu, apa lagi? Tebabomm hehe tapi kan, we've our right to do anything & we will do everything for the wedding to be smooth, warm & lovely.. It's intimate wedding, so we separate friends; family & whose going to which reception. So sorry. 

No comments:

Post a Comment