Monday, 19 December 2011

minyak mengamuk

hahahaha

entah apa-apa tajuk entri.. ye, kiranya ada yang termuak dan bosan silalahh jangan marah saya.. hahaha why so serious?? lalalalaaa sebab kan moody encik suami tak balik malam tadi *keje, of course.. dan isteri dia nihh tak berapa nak faham bahasa, bangun-bangun pagi nak bebai - err marah-marah sendiri.. tapi ehh pegi dapur ada bekas spageti dan kuah carbonara - lebihan semalam, 2x buat tengahari tu sebab encik suami bawak kimi - member opis makan kat umah.. dia janji nak balik malam tapi takde, tengok-tengok pagi tadi dia ceroboh umah! apesal aku tak perasan nihh?? haha dalam pukul 7 pagi, aku berkurung dalam bilik tengok movie kat lappy.. merajuk la katakan.. mana nak sedar?? *patut la dengar bunyi mesin basuh... hahahaha

kesian suami.. maaf pakk!
dia balik makan, but room's door locked.. so dia bole legar-legar kat depan , dapur & toilet je laa... dia takde kunci bilik.. hihi he didnt call at all... petang tadi dia balik dengan kawan jugak.. its raining.. his fren is sick - vomit *i think his wife is pregnant. hahah - nampak sangat dalam kepala asek fikir pregnant jek... haishhh takde laaa.. sume orang cakap camtu pasal diorang da kawen 5bulan ++ hehe sume doakan untuk korang tau.....!

ok fine, melalut.. err taktau pun dia nak balik lagi tengahari tapi masak-masak jugak.. tiba-tiba!
 i said so.. minyak tu percik banyak.. fuhh parut sila hilang nanti.. *abaikan tangan gumuk hihih

last pic nihh masa masak jugak, i didnt really know what happen.. hahahaha
tau-tau ada calar je.....

CARELESS. ok fine.
husband balik - mengadu.
*he did warn me. enuff careless...
ok laa bukan salah saya lahh hehehh okbai!

No comments:

Post a Comment