Skip to main content

3D Scan -30weeks.

Hikss hi, salam..

Senyum2 sebab baru lepas belek pic2 3D Scan baby..

Alkisahnya dari 24weeks tu cari masa free si suami tak dapat2. Last2 merajuk bagai dengan dia, klik2 terus buat appointment 3.40ptg, sabtu 20 Apr 2013. Puas hati.

TAPI....

Kena pulak tu time stanby.. da bagitau nak scan baby. Dia takde pulak orang ganti.. takde sape nak cover keje. Lastnyaa pegi sorang je... huhu sedih jugak la, sebab mummy yang nak scan anak no3 pun berderet2 anak2 lain skali ngan bapaknya teman.. huwaaaaa kita baby 1st tau... sobs!

Sebab klinik ni memang famous dan tak ku sangka klinik ni laaa yang meng'sahih'kan kehamilan aku masa 11weeks dulu. Owh yes of course lepas testing sendiri 2x, nak jugak doc scan supaya takde pape masalah..

Klik SINI untuk buat appointment. Ok

Sonographer: Miss Jezzlyn yang nice dan pandai pujuk2 baby tengok kamera.. kacau dia tido hehe

Lepas bayar RM 120 - dapat CD, 1 4R printed best scan pic. Bole jugak nak detailed scan baby tambah RM 100 sahaja. Nak kira jari baby cukup tak bla3..

and... 


Nahhhhh kuar klinik terus send pic baby kat husband and family.


Yes.. mirip si suami. Ah takpe.. janji sihat tau! Takmo nakal2

Moga2 anak ini pengikat kasih sayang kami, penyejuk hati dan biar terdidik jadi anak yang baik, menyenangkan hati semua.. Ibu ngan ayah sayang awak! Tak sabarrrr.. 

Comments

Popular posts from this blog

Pulau Perhentian

Salam uolss

Last weekend 2-4 April kitorang g Pulau Perhentian. Rasanya dah 3 tahun ajak husband hahahaha tapi akhirnya dapat la pegi, 100% plan En Kudin dengan kawan-kawan dia.

Trip sebenarnya 3h2m, jumaat tengah malam kami bertolak naik van 11 seaters.. selesa sangat2 untuk 3 family with 3 toddlers, 1 infant dengan budak bujang sorang aka driver jugaklah tu hihi. Lagi 4 orang naik flight. Kelasss. Jumpa kat jeti hehe

Pendek cerita, sampai jeti dah ada orang nama Ila tunggu. Amik pakej dengan dia. Asalnya sampai je check in then Jungle Trekking lepas tu leisure/free and easy, malam ada BBQ. Esoknya breakfast pastu snorkeling sampai 3ptg, lunch provided then rest and malam BBQ. Isnin check out then balikkk.

Sampai tu bot tak gerak lagi so kitorang breakfast kat jeti dulu. Sedaplah makan dengan tak gosok gigi tak mandi. Hahaha kan tido dalam van sepanjang jalan, kan? Anak 2-2 ok je mentido sampai pagi.

Sudah makan sudah bayar bagai naik bot dalam 30-45 minit camtu.. sampai Cafe Amelia.…

beware: photographer penipu.

salam...

entah kenapa aku susah sangat nak tido sekarang..
lelap sekejap, terjaga pastu terkebil-kebil sorang..
haihhh nasib baik hubby bole tido walaupun cahaya dari lappy ni bole menggangu lena  - hehe lappy betul-betul tepi katil.  *penakut muahahahaa
***************************

cam tak sape nihh?? ingat balik entri lama di sini. aku dan ramai lagi hire dia untuk 3event.
kes aku, dia hantar krew tapi dia hutang krew tu so kena la hold my album kan. masa up entri tu, dia balas mesej kat fb dengan alasan phone rosak.
masa tu kecoh sebab SYD CHARICE aka SITI RAHMAH ABDULLAH - ic no: 850222-05-5404 tu tak attend or hantar krew untuk shoot wedding diorang.. lepas dia explain & confirm she will come on 7 jan, so aku lepak.. wait and see..

dia jugak cakap nak bayar aku so aku bole bayar krew tu dulu.. but!
kecoh lagi dan lagi.. why? dia buat taik tak datang lagi wedding seterusnya dan blablabla.. aku tak tahan asek push tanya album dll
langsung dia taknak balas dah mesej-mesej aku... until..
m…

Si Merah buah hati saya

Hai all.. *krik krik
Bertabah la korang ye, layan je owner blog bilis picisan ni haa. Lappy lama still ok tapi tau la dah lebih 5 tahun hokeh. Bateri cepat abes, dari Luthfia kecik keyboard tu banyak rosak. Selalu gigih update blog kat phone, tak pun pasang je external keyboard tapi sejak anak 2.. nak update entry sepi takde isi pun segan. Hahahah nanti ye kita cerita. Bagi pic si merah ni teman dulu..


Harap2 lebih rajin dan maju lagi ke depan dengan si merah ni. Amin,