Thursday, 25 April 2013

3D Scan -30weeks.

Hikss hi, salam..

Senyum2 sebab baru lepas belek pic2 3D Scan baby..

Alkisahnya dari 24weeks tu cari masa free si suami tak dapat2. Last2 merajuk bagai dengan dia, klik2 terus buat appointment 3.40ptg, sabtu 20 Apr 2013. Puas hati.

TAPI....

Kena pulak tu time stanby.. da bagitau nak scan baby. Dia takde pulak orang ganti.. takde sape nak cover keje. Lastnyaa pegi sorang je... huhu sedih jugak la, sebab mummy yang nak scan anak no3 pun berderet2 anak2 lain skali ngan bapaknya teman.. huwaaaaa kita baby 1st tau... sobs!

Sebab klinik ni memang famous dan tak ku sangka klinik ni laaa yang meng'sahih'kan kehamilan aku masa 11weeks dulu. Owh yes of course lepas testing sendiri 2x, nak jugak doc scan supaya takde pape masalah..

Klik SINI untuk buat appointment. Ok

Sonographer: Miss Jezzlyn yang nice dan pandai pujuk2 baby tengok kamera.. kacau dia tido hehe

Lepas bayar RM 120 - dapat CD, 1 4R printed best scan pic. Bole jugak nak detailed scan baby tambah RM 100 sahaja. Nak kira jari baby cukup tak bla3..

and... 


Nahhhhh kuar klinik terus send pic baby kat husband and family.


Yes.. mirip si suami. Ah takpe.. janji sihat tau! Takmo nakal2

Moga2 anak ini pengikat kasih sayang kami, penyejuk hati dan biar terdidik jadi anak yang baik, menyenangkan hati semua.. Ibu ngan ayah sayang awak! Tak sabarrrr.. 

No comments:

Post a Comment