Skip to main content

3D Scan -30weeks.

Hikss hi, salam..

Senyum2 sebab baru lepas belek pic2 3D Scan baby..

Alkisahnya dari 24weeks tu cari masa free si suami tak dapat2. Last2 merajuk bagai dengan dia, klik2 terus buat appointment 3.40ptg, sabtu 20 Apr 2013. Puas hati.

TAPI....

Kena pulak tu time stanby.. da bagitau nak scan baby. Dia takde pulak orang ganti.. takde sape nak cover keje. Lastnyaa pegi sorang je... huhu sedih jugak la, sebab mummy yang nak scan anak no3 pun berderet2 anak2 lain skali ngan bapaknya teman.. huwaaaaa kita baby 1st tau... sobs!

Sebab klinik ni memang famous dan tak ku sangka klinik ni laaa yang meng'sahih'kan kehamilan aku masa 11weeks dulu. Owh yes of course lepas testing sendiri 2x, nak jugak doc scan supaya takde pape masalah..

Klik SINI untuk buat appointment. Ok

Sonographer: Miss Jezzlyn yang nice dan pandai pujuk2 baby tengok kamera.. kacau dia tido hehe

Lepas bayar RM 120 - dapat CD, 1 4R printed best scan pic. Bole jugak nak detailed scan baby tambah RM 100 sahaja. Nak kira jari baby cukup tak bla3..

and... 


Nahhhhh kuar klinik terus send pic baby kat husband and family.


Yes.. mirip si suami. Ah takpe.. janji sihat tau! Takmo nakal2

Moga2 anak ini pengikat kasih sayang kami, penyejuk hati dan biar terdidik jadi anak yang baik, menyenangkan hati semua.. Ibu ngan ayah sayang awak! Tak sabarrrr.. 

Comments

Popular posts from this blog

Yogjakarta trip - tips and trick!

Yang penting, ENJOY !

1 - Kalau pergi dengan kawan, make sure dalam gandaan 3 atau 6. Kalau 4 atau 5 pun bole tapi ade yang tak dapat naik sama-sama atau tak dapat gambar satu group dekat certain spot. Lagi satu tujuannya nak jimat. Kalau bajet bukan halangan, silakan.

2 - Hotel tu takyah nak best sangat pun takpe, sempat tido dengan kupas buah salak je. Hotel kitorang ritu siap ade pool. Bila nak berendam dah kalau keluar awal pagi, balik dah lepas maghrib. HAHA.

3 - Prepare baju extra, untuk Merapi Jeep Tour dengan Goa Pindul water rafting & cave tubing. Merapi tu kitorang taktau akan teruk basah tetibe dapat driver tu drift kawasan berair 3x, baju tak bawak. Sekian.

4 - Pregnant? Tak sesuai pegi Timang Beach, Merapi Jeep Tour atau err takyah la g Yogja. MERUGIKAN diri. Takde aktiviti nak buat selain layan coffee dekat Cafe Hipstur yang susah nak cari. Bole la kalau pegi semata nak naik beca je sopim atau lepak dekat hotel cun dalam AADC tu. 😝

5 - Makanan dia pedas. Tahap dewa.…

Itinerary Yogjakarta

Hai, 
Ni plan trip 'bujang' kitorang Sept nanti. Dari 6 tinggal 4, yang 2 tu kecundang. Biase la isteri-isteri orang, termengandung HAHA plan tindakan tak ketat lah tu. So, teruskan berjuang ye yang 4 ni kira jadik lah. Actually ni yang ke 2. Tahun 2016 kitorang pegi Padang. Err nanti lah throwback. Nak sapu habuk dekat sini bukan senang k. Istiqomahhhh.
Day 1
12 tgh    Sampai Yogjakarta (Yeyyy!)
              Lunch
4 ptg      Parangtritis/ Gumuk Pasir (Padang Pasir) – SUNSET
Entrance – 3,000/pax
Mobil - 5,000 (1,250K/pax)
Alun-Alun Kidul) 30,000 - 80,000 (4 pax) (bajet: 10,000/pax)
Day 2
7pg         Breakfast @ hotel
8pg         Hutan Pinus (bergambar)
Entrance – 2,000/pax
Rumah Hobbit – 2,000/pax
Kebun Buah Mangunan – 5,000/pax
12 tgh    Timang Beach (gondola) – SUNSET
                Upah org kg utk bawak – 60,000 atau kurang/ sewa motor (jln teruk, berbatu)
                *gondola 200,000/pax
                Lunch (Lobster) bajet sharing - 400,000 (100,000/pax)
4ptg       Goa Pindul (air te…

beware: photographer penipu.

salam...

entah kenapa aku susah sangat nak tido sekarang..
lelap sekejap, terjaga pastu terkebil-kebil sorang..
haihhh nasib baik hubby bole tido walaupun cahaya dari lappy ni bole menggangu lena  - hehe lappy betul-betul tepi katil.  *penakut muahahahaa
***************************

cam tak sape nihh?? ingat balik entri lama di sini. aku dan ramai lagi hire dia untuk 3event.
kes aku, dia hantar krew tapi dia hutang krew tu so kena la hold my album kan. masa up entri tu, dia balas mesej kat fb dengan alasan phone rosak.
masa tu kecoh sebab SYD CHARICE aka SITI RAHMAH ABDULLAH - ic no: 850222-05-5404 tu tak attend or hantar krew untuk shoot wedding diorang.. lepas dia explain & confirm she will come on 7 jan, so aku lepak.. wait and see..

dia jugak cakap nak bayar aku so aku bole bayar krew tu dulu.. but!
kecoh lagi dan lagi.. why? dia buat taik tak datang lagi wedding seterusnya dan blablabla.. aku tak tahan asek push tanya album dll
langsung dia taknak balas dah mesej-mesej aku... until..
m…