Thursday, 2 May 2013

Alkisah baju raya 2013

Hello.. salam,

Semalam berjimba2 dengan suami ke masjid jamek, niat hati nak beli kain batik untuk pantang nanti terus la cari kain nak pakai masa kenduri adik ipar.. tapi, dek kerana kerakusan dan gelojoh dia.. terpaksa kain tu jadi baju raya la nampak gaya haha

Mana tak nya si adik cakap 'cek pakai baju kaler peach, family takmau kaler sama' si abang faham - tak sama tu kalau oren pun tak sama kan?? Pastu abang dengan bergaya pass tepon kat wife dia & dengan segera suruh SA potong kain yang dia kenan dah tu. Kat tepon ni si adik cakap, kak.. sat cek anta palet kaler kat fb kak tau! Tettttt apa lagi.. aku cepat2 bukak fb, dan....

tadaaaaaaa

Hahahaa kaler lavender itu ye patutnya family pakai. Sekian..

Apa nak dikata wahai suami? I lap u so much lah, tak memasal i bley tempah baju raya dengan perut 8bulan ni.. pastu dapat la peluang sopim lagi ek lepas abes pantang.. yeyyyyy!!

Owhh i will update my sil pny wedding progress - kental semangat nak DIY nihh mummy-to-be ;)

No comments:

Post a Comment