Friday, 3 May 2013

Dapur - 50% progress

Ekkk.. salam ;)
Semangat waja nak update blog haa... Ni kisah dapur yang buat aku fikir banyak kali pasal banyak pakai duit walaupun dapur sekangkang kera. Ingat entri ni Hahahahaaa baru lepas minum aurawhite. Aktif kemain baby dalam perut ni. Hope awak dapat terima ye anak.. risau la polakk ehh tetibaaa

Mood happy sebab tak dapat balik mengundi *tipu. Emm dengan niat tak berapa nak suci, apply cuti sabtu. Jenuh gak btekak dengan bos sewel tu. Ahh pedulik la. Nak lepak2 kat umah.  Jumaat malam husband balik penang. Sobs ;(

Ok berbalik pada tajuk.

Hehe asek melencong je.. seronok bila dapat apa yang di angankan :) nahh sila layan pic dapur. Sume da ok kecuali nak mekap sikit dengan pasang exhaust fan. Tak sesuai la letak hood dapur kecik. Tak praktikal. *haha padahal takde bajet nak letak hood bagai..
Lepas siap, adik pasang laci.. aksesori sekali dengan pintu kabinet ikea itu nanti. Dah cun i'll update lagi ekk..

No comments:

Post a Comment