Saturday, 11 May 2013

Hari Ibu 2013

Entri khas untuk mak. ;)

SELAMAT HARI IBU... in advance!

Ramai kan antara kita yang terasa lebih keibuan atau hargai ibu kita masa pregnant. Macam aku gak la.. terasa sungguh pengorbanan mak dulu..

So, korang pun mesti banyakkkkk plan untuk celebrate dengan mak tanda kasih sayang kannn.

Husband share2 duit dengan adik beradik dia belikan mama cincin emas. Ye laa korang pun mesti tau yang harga emas turun banyak woo sebelum mengundi aritu.. *jeles gak pasal wife mintak loket tak dapat2. Haha

Mama da dapat cincin. Mak aku?? Sebab aku anak sulung dan sorang je keje dah tu berkeluarga pulak, blurrr terus nak bagi apa? Nak bagi emas jugak? Mak memang suka simpan barang emas. Pelaburan katanyaaa... Takyah la bazirkan duit belikan.. hehe

Tapi, macam mak tau2 je.. mak cakap 'nak order la set jug dengan mug Vantage tu'. Ting!!! Yess fav mak lepas bersara. Pinggan mangkuk jenama Vantage yang berbunga2 tu. Haha

Nahhh kebetulan ada promo. Set ni 1jug + 6mug pastu foc 2 mug. Ok la tu sekadar yang aku mampu, I likeee... Hope mak happy. ;) love u mum...

No comments:

Post a Comment