Monday, 20 May 2013

Update: wishlist after maternity

Salam.. hello!

Amboi... baru je post pasal wishlist dah ada update? Melampau sangat ye...

Bukan apa, excited sangat bila tetiba cousin husby booking flight pegi krabi -- Nov'13. RM360++ 2pax. Cantiklahh! memang time anniversary pun. Ahh masuk ni 2 kali la diorang honeymoon kat krabi. Apa lagi, ada diorang senang la segala arrangement.. i pun masuk jarum la terus bodek husby. Kannn ;) tapi tak berjaya sangat la.. huhu

Frusttt sangat tu takde la sebab selalu la kalah bila ajak husby bercuti. Ingatkan dah ada cousin tu dia nak laa pegi.. nan ado.. tapi, sebagai isteri yang tabah.. *ewahh!! i tak putus asa.. haha ini semua demi menjayakan misi wishlist jugak la..

Godek2 AA, tetiba jumpa flight ke ******. Hehe rm69 return. Total RM267, Oct'13. Mula2 tanya date yang husby available je. Yeyy ada! Bersinar2 mata. Mungkin jugak mood husby good2 time tu. So.....

Approved!

Alhamdulillah.. hehe siapkan la duit ye nak labur nanti. Motif jalan2,bukan shopping k! InsyaAllah sampai masa nanti kita review. Haha bergantung pada tahap kerajinan la kot. Masa tu baby 4mths, mak tak bagi bawak. Emm maybe mak datang sini jaga. If not, my 1st SIL dah beriya2 nak jaga. ;) legaa.. moga anakku jadi kesayangan semua.. aminn

Walaupun cuma dalam Malaysia, syukur ia langkah pertama. Lepas ni akan plan cuti2 lebih kerap, bring u too ye baby.. How i wish hehehh *macam bujang2 dulu huhuhuu

Note: AA sent me an email, booking date 20may-2june will have promo tix.Travel from 1june-30sept. Because i couldnt wait so i booked earlier. Stayed late last night just to check the promo. I found - Krabi from rm49/return. Select date on Sept'13, RM230 for 2pax ya!

My husby said, enuff! Go to sleep. Ok fineeeeee!

No comments:

Post a Comment