Sunday, 19 May 2013

Wishlist - after maternity ;)

Haii..

Berangan tak salah kan? Takde buang duit pun. Haha sebenar2 nya tak sesabar tunggu hari lahirnya baby :P

Sebab apa??
Tak tertahan rasa di hati nak resign dari opis sekarang ni.. malas ye nak cerita apa yang di lalui sepanjang keje ni, anggap je semua dah di takdirkan ;)

Ok, for a new start...

Wishlist ni sebagai pembakar semangat dan reward for myself kot setelah lama bertahan.. lalalalaaa :P ok,
1-deliver. Ehh haha misi adalah letak notis berhenti keje selama 2bulan, sekaligus dalam cuti 2bulan maternity leave *moga Allah mudahkan jalan..
2-bercuti. Yes, rasanya takde honeymoon mana2 lepas pegi frazer. Baby akan di jaga oleh mak sementara kami jalan2. Hahahaaa *harap2 murah rezeki... aminn
3-attend pastry class. Ye, nak tolong SIL buat doorgift. Maybe muffin or apam polkadot. Owhh sila berlatih sampai pro! U can do it!!
4-mesin jahit. Ini plan masa depan di mana banyak masa terluang lepas deliver sampai la nak dapat keje baru. InsyaAllah...

Ce tgk. Hehe iskk nak g kira duit tabung. Kbai

No comments:

Post a Comment