Skip to main content

Ahad - Pureen Sale!

Haluuu.. salam sume..

Selalu malas nak menaip.. tapi saje nak update sket.. anak crancky 2-3hari ni.. nanges sungguh2 macam kena cubit aje.. emm masuk 2 bulan, camtu polakk..

So di hari ahad yang tak berapa tenang.. ajak husband pegi pureen warehouse sale. Pertama kali nihh. Sesape yang terlepas sale kali ni.. jangan risau.. selalu je ada sale.. huhu



Sebelum ni husband asek bagi alasan je.. tengok map tu dia terus tau kat mana. Setibanyaaa di sana, cehhhh dekat tempat dia main futsal je?! Cisss kalau aku tau bole pegi sendiri aje... *sape suruh kau tak berapa cerdik tengok map. Hahahh

Takde la banyaaak sangat aku beli buat stok macam orang lain aku tengok berkotak2 beli.. sikit aje.. nampak tak bekas bedak tu? Emm tu husband amik. Dulu, masa pregnant dia sungguh2 tak bagi beli. Baru2 ni dia nak bedakkan anak kat mana2 part celah2 tu, dia rasa berguna lak.. ye, biasalah tu...



and.. baby wipes dengan pencuci baju anak. Aku pun dah rasa macam orang lain. Barang anak je shopping. Nak beli barang sendiri sangattt berkira. Hahahaa sekarang aku sahm sementara, shopping kena stop jap kot?? Emm.. bila aku nak aktif keje dari rumah ni....... aku tabik sape keje, pastu biz tak kira la on9 or offline.. jaga anak lagi.. huhu memang supermom! 

Tu je la cite. Anak nanges polakk huu kbai


Comments

Popular posts from this blog

Pulau Perhentian

Salam uolss

Last weekend 2-4 April kitorang g Pulau Perhentian. Rasanya dah 3 tahun ajak husband hahahaha tapi akhirnya dapat la pegi, 100% plan En Kudin dengan kawan-kawan dia.

Trip sebenarnya 3h2m, jumaat tengah malam kami bertolak naik van 11 seaters.. selesa sangat2 untuk 3 family with 3 toddlers, 1 infant dengan budak bujang sorang aka driver jugaklah tu hihi. Lagi 4 orang naik flight. Kelasss. Jumpa kat jeti hehe

Pendek cerita, sampai jeti dah ada orang nama Ila tunggu. Amik pakej dengan dia. Asalnya sampai je check in then Jungle Trekking lepas tu leisure/free and easy, malam ada BBQ. Esoknya breakfast pastu snorkeling sampai 3ptg, lunch provided then rest and malam BBQ. Isnin check out then balikkk.

Sampai tu bot tak gerak lagi so kitorang breakfast kat jeti dulu. Sedaplah makan dengan tak gosok gigi tak mandi. Hahaha kan tido dalam van sepanjang jalan, kan? Anak 2-2 ok je mentido sampai pagi.

Sudah makan sudah bayar bagai naik bot dalam 30-45 minit camtu.. sampai Cafe Amelia.…

beware: photographer penipu.

salam...

entah kenapa aku susah sangat nak tido sekarang..
lelap sekejap, terjaga pastu terkebil-kebil sorang..
haihhh nasib baik hubby bole tido walaupun cahaya dari lappy ni bole menggangu lena  - hehe lappy betul-betul tepi katil.  *penakut muahahahaa
***************************

cam tak sape nihh?? ingat balik entri lama di sini. aku dan ramai lagi hire dia untuk 3event.
kes aku, dia hantar krew tapi dia hutang krew tu so kena la hold my album kan. masa up entri tu, dia balas mesej kat fb dengan alasan phone rosak.
masa tu kecoh sebab SYD CHARICE aka SITI RAHMAH ABDULLAH - ic no: 850222-05-5404 tu tak attend or hantar krew untuk shoot wedding diorang.. lepas dia explain & confirm she will come on 7 jan, so aku lepak.. wait and see..

dia jugak cakap nak bayar aku so aku bole bayar krew tu dulu.. but!
kecoh lagi dan lagi.. why? dia buat taik tak datang lagi wedding seterusnya dan blablabla.. aku tak tahan asek push tanya album dll
langsung dia taknak balas dah mesej-mesej aku... until..
m…

Si Merah buah hati saya

Hai all.. *krik krik
Bertabah la korang ye, layan je owner blog bilis picisan ni haa. Lappy lama still ok tapi tau la dah lebih 5 tahun hokeh. Bateri cepat abes, dari Luthfia kecik keyboard tu banyak rosak. Selalu gigih update blog kat phone, tak pun pasang je external keyboard tapi sejak anak 2.. nak update entry sepi takde isi pun segan. Hahahah nanti ye kita cerita. Bagi pic si merah ni teman dulu..


Harap2 lebih rajin dan maju lagi ke depan dengan si merah ni. Amin,