Saturday, 21 September 2013

Last minit -honeymoon jadi family trip!

Wuwuwuuu

Tajuk macam hampa je kan. Hihi sebelum ni penah update pasal wishlist nak pegi travel lepas dapat title sahm. Booked flight for 2, g KUCHING jee.. masa tu cuma ikut date yang husband free, awal bulan. Next month! 2weeks je lagi.. yeyyy~

Tetibe.. mak cakap, bawak la anak sekali..... bla3.. emm =,= bukan taknak bawak, tapi.. masa book flight tu mak ye2 tak bagi bawak dengan alasan anak kecik lagi and.. of course le mak sanggup mai kl jagakan Luthfia.. entah kenapa ubah fikiran pulak. Tiket pulak pagi ye, 8.30 pagi. Agak2.. camne tu?

Hehe husband adalah sangat sporting. Dia awal2 lagi tak bagi tinggal anak, bila jadi camni dia cakap.. pegi tetap pegi, cuma kena ikut masa anak la ;) anggap la macam pegi genting tiap2 bulan tu.. ingatkan dah kena burn tiket.. hihi lap u hubby! Lagi best pasal husband bagi kebenaran beli ssc! Ehem.. nak bawak stroller macam tak berbaloi, 3h2m jee...

Takpe la, pape pun happy je pasal dah lama sangat tak pegi mana2. Anggap je cabaran dan pengalaman pertama yang mengujakan! Ehh over sangat kan? Hehe sekarang ni tengah memerah otak camne nak pack barang2 anak. Diapers berapa banyak nak bawak? Nak melawat apa? Timing kena fikir, macam2 lagi. *wei, tak jauh mana pun la!

Adakah misi berjalan lancar? Tungguuu.. nanti update *ada ke yang baca? Kahhh

Anyway, tengok2 date tu rupanya ngam2 lepas abes 100hari pantang. Hihi maka, mood honeymoon bertukar jadik trip anak beranak. Semoga Allah mudahkan. Selamat pegi dan balik.. aminn..

Nahh, boring kan asek duk umah je :P

No comments:

Post a Comment