Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2015

Kerja - dah ludah jilat balik?

Salam..

Kah3 tajuk entri dah lama ada.. tapi isi nya entah kemana.. err ye, dalam pantang aku dah resign, msuk bulan ke5 anak aku lahir, aku di panggil keje semula, tempat yang sama... kau rasa??

Bahahahahaaa memang kelam kabut rupanya dept aku sepeninggalan staff lama.. kucar kacir abes.. mana la sempat nak update blog *alasan.

Ya Allah, entah camne aku bertahan sampai la saat ni.. alhamdulillah masuk balik keje 4 Nov 2013, sekarang dah setahun 3bulan..

Taknak cerita yang bagai-bagai ragam dan apa yang jadi kat opis, fast forward sepanjang masa tu..

Syukur pada tuhan atas kurniaan-Nya :)

#misi mencari keje lain bermula lagi.. hahahahahh