Saturday, 25 April 2015

1 menjadi 2, 4 orang 1 keluarga

Salam..

Syukur alhamdulillah pada Allah, terima kasih buat semua yang mendoakan..

Semalam, Jumaat 24 April 2015 lahir seorang lagi puteri kami suami isteri. Pengalaman melahirkan nanti di lain entri, tapi kehadiran 10 hari lebih awal dari tarikh edd.. haishh memang menduga sangat sebab maknye banyak benda nak buat, banyak yang masih tak selesai.

Hihi mujur sempat jahitkan sampin untuk anak kawan. Cita-cita sangat nak buat jualan raya. Hihii psst kalau ada yang nak bole saje.. abes pantang bulan puasa.. sempat lagi tuuu :P kalau tak, nanti open order untuk Raya Haji. Ehh kelain pulak hoho


Saiz 4thn, 2thn & newborn 


Close up


Al kisahnya, husband abes stanby hari khamis.. so pagi tu dia hantar pegi keje.. sebelum keluar kereta macam biasa, salam then masa tu husband usap perut sambil tu cakap - adik baby keluar esok ye.. esok hari Jumaat.. err iols tengok dia tak percaya tapi tak pulak membantah or cakap semula kat baby jangan keluar dulu ke apa.. hurm, dengar kata sangat anak.. huu moga jadi anak yang baik dan menyenangkan hati semua. InsyaAllah.. aminn

Sayang adik ngan kakak!


No comments:

Post a Comment