Monday, 20 April 2015

Sewing project for baby - 1

Salam

Tak ingat entah tahun bila punya wishlist, jadi kenyataan 2014 entah bulan berapa.. mungkin bulan 10, beli ala2 hadiah anniversary in advance. Dapat la akhirnya mesin jahit idaman. Ehh lari sikit sebab idamkan NV50 tapi beli NV55.. Nama je kot.. fungsi semua sama je rasanya..


NV55 BROTHER

Basic menjahit tu ada.. tapi tak pernah attend mana-mana kelas formal melainkan yang belajar masa pelajaran kemahiran hidup dulu kat sekolah menengah. Hahahahhh tingkatan 1-3 ke? Maaf.. pelupa teruk!

So... bermula la angan-angan nak buat macam-macam untuk baby. Kebetulan pulak masa tu baru tau pregnant.. 

Jahit barut baby. Ini laaaaa benda pertama sekali aku buat. Bole tengok Ig: lulu.dandelionbaby or Fb pages: Lulu Stuff -- untuk order ataupun cuci mata. Sebenarnya order closed sementara sebab sekarang dah 38weeks++ pastu nak maternity dulu. Bole whatapps 012 5488 284 untuk stok yang masih ada.. 

Nah belanja gambar. 
Material : Cotton + Flannel + tali barut. 
Di jamin berkualiti. 
RM 10 sehelai. 
Beli banyak-banyak pastu tak mintak pun aku bagi diskaun. Hee






Yummy. Kan? 

*HAPPY SHOPPING*


No comments:

Post a Comment