Tuesday, 21 April 2015

vendor butik dan online business

Salam

Hurm tak tahu mana nak mula. Tajuk serius ni..hihi

Sejak beberapa bulan lepas banyak benda terjadi secara tiba-tiba dan keputusan di buat segera. Serius tak pernah semangat camni. Hormon pregnant kot? Semoga adik baby berani dan yakin sebagaimana mak dengan ayah dia sekarang ni..

Ish sudah la. Sakit plak hati tulis merepek gitu. Hahahahh

Saje nak ajak ramai-ramai datang ke Cafe Boutique baru bukak.. 16 April 2015 mula beroperasi. Cafe dan Butik dalam satu tempat, nak sembahyang pun ada sedia tempat. Nak lepak-lepak pun bole. Makanan sedap-sedap sambil tu shopping le.. vendor-vendor butik jualan from head to toe tau.


Meleleh tak air liur tengok  ni? 
Oreo Nutella Cheese Tart



Weekend pulak ada slot untuk makanan berat macam Laksa, Makaroni Cheese bagai.. tak larat nak senarai semua.. 


Alamat semua dah ada, datang je confirm tak nyesal punya!


Ig : dolceryna
Fb : dolceryna cafe boutique

*HAPPY SHOPPING*

No comments:

Post a Comment