Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2015

Melahirkan Ku Aimi Zahra

Hurm.. baru nak mula dah rasa berdenyut. Hihi

Hari ni genap seminggu  3 minggu berpantang. Dah 2 minggu peram ni.. sori masih belajar nak hadam ada anak 2. Kih3 lagi pulak balik kampung hari ke 5, sibuk nak urus hal Aqiqah anak.. then berurut etc. Kali ni mak minta urutan seminggu ye. Heheh lepas pantang cadangnya nak urut 3 hari lagi.. lega hilang lenguh segala.

*lap peluh*

Panas sangat3 kat kampung ye. Even hujan jugak kadang-kadang tapi bahang tuuu. Adoi. Rindu aircond opis. Haha ok la.. nak jadi cerita, Hari Khamis tu husband last day stanby.. biasa la pagi-pagi dia hantar.. so kiss mwahh2 salam bagai, tiba-tiba dia usap perut cakap, adik baby keluar la esok.. esok hari jumaat. Aku tak mengiyakan tapi tak pulak sentap menghalang dia.. rasanya masa tu aku happy gigit ais dari milo ais yang aku tapau masa drop Luthfia kat nurseri dia tu.

Takde fikir pape, aku buat je keje macam biasa. Masa ni marah sebab patut minggu ni la kena handover ajar budak yang bakal take over keje tapi 2nd …