Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2015

Ku Aimi Zahra - Double Parking Drama

Hi!

Sambungan dari pengalaman delivery baby no 2. A lil princess too. Tak baca part 1 lagi klik kat sini
Ok so, beg mak dengan baby dah ready.. angkut je. Beg Luthfia pegi nurseri pun all set.. Luthfia dah mandi, husband dah mandi.. sakit still mild.. selamba je aku text wasap group opis bagitau tengah monitoring contraction. Mungkin today is the day - Friday 24 April 2015. 
Aku turun.. tak tau mana kereta. Lupa! Hahah. Encik kudin dengan Luthfia dah tunggu dalam kereta.. jalan depan sikit, hah tudiaaa.. *sengih!* bab pelupa memang dah biasa dari lepas beranak anak 1st lagi.. hihi bukan salah ibu mengandung tau! Tapi.. sengih tu kejap je.. sampai je, berita tak sedap pulak..
*Kereta tak bole tolak. Tunggu kejap cari owner dia* Dang!! Lagik. Kete auto, parking belakang kereta kami tu gear set P. Harus la tak bole tolak. Sama macam kereta Manual tarik handbreak. Hish seronokkkk sangat! Patutnya set la gear N atau kalau taknak sangat kena tolak, tulis nombor telefon letak kat dashboard…