Friday, 6 November 2015

Mimpi biar sampai ke bintang

We were talking about future, seriously guys.. until...

Husband: ok sebelum orang standby nanti siapkan jahit etc ye takyah pegi mana-mana.
Me: aah lepas dah siap ni nak belajar jahit baju lain.
Husband: belajar rajin-rajin nanti balik kampung tak payah keje, menjahit je kat rumah..

EXCITED ye dengar keizinan tak perlu keje tu! Aku apa lagi.. macam nak melompat pun ada tapi act cool je

Me: orait you took my ootd k. Tangkap gambar baju tu, mana tau bole jual ke kan..
Husband: aah, nanti kita tangkap gambar kat kebun.

****krik krik

Me: pehal pulak kebun? 
Husband: ye la.. kan orang selalu photoshoot dekat tepi jalan, kat taman.. kita kat kebun la.. 

Yes, whatever hubby. *bunuh angan2 aku je.

#Sorry lama betul hibernate. Taktau ada ke tak orang nak dengar sambungan beranak ritu.. kih3 pape hal pun nanti kita jumpa lagi kat sini okeh! Jangan lupa aminkan agar impian aku pun jadi kenyataan.. aminn

No comments:

Post a Comment