Wednesday, 30 December 2015

3 series

Salam..

So i turn 30 today. Happy birthday to me. Hahahh

Sebelum ni, masa kawan dept lain dapat transfer Sg Petani sebenarnya dah celebrate pun birthday untuk kitorang yang lahir in Dec 2015.

Tak sangka pulak hari ni ada lagi surprise!

Sebenarnya sedih sangat sebab bosses tak approve cuti 30-31hb. Nanges jugak sebab nak balik kampung lagi. Tak puas balik kejap je 23-25hb aritu. Kesahnya sebab 26hb aku terpaksa keje. Cuti panjang, mana ada sape nak datang...

Ok 29hb dah bos tak approve pastu bla3 malam tu aku tengok Yanie IG: thecraftpotion update cakap ada promo mini flower & KitKat bouquet. Apa lagi terus book 2 ketul. Niat asal 1 nak bagi kat budak HQ, 1 lagi letak je kat opis mengubat hati yang lara datang keje 30hb.

Tapi... dapat 3 bouquet!

Yanie baik sangat dia bagi free sebab last minute dia baru tau its my birthday. Rugi tak bagitau awal kalau tak mesti dapat hadiah sekali. Ehh? Niat je dah tak baik kan? Hahahah #gurauje

Anyway thanks kawan yang sudi belanja makan, sudi order kek. Tambah best sebab bonus dah masuk. Kih3 Moga murah rezeki korang tau celebrate besday i. Dah tua masuk 30 dah. Huu

 Kek dah potong sket baru amik pic. Deng!

1 opis punya. 1 lagi dah hantar HQ.

Ni Yanie kasi. So sweet of her. Go visit her IG : thecraftpotion

NOW

Husband? Where is my gift?!



No comments:

Post a Comment