Skip to main content

Birthday Present

Salam..

Biasanya memang tak post kat blog apa-apa gift yang Kudin bagi or aku bagi kat dia. Tapi entah, bila perlu.. aku yang pelupa ni taknak bagi benda sama tapi tak ingat sebelum ni bagi apa?

So our Anniversary aku bagi jam dekat dia. I request the same in return. Hahah sukati la nak request..tapi yang best tu, beli time Krismas. Ade promo. So beli 1 dapat 2. Beli kat dia, dapat aku punya skali. Yeyy! Masa dia beli jam aku senyap2.. tapi mujur dia tak salah pilih. Aku memang suka jam yang muka dia tu besaq. Entah pasaipa. Minat.

Birthday 2015 paling rasa di sayangi sangat sebab kawan-kawan, mak ayah dengan Kudin tak lupa wish Birthday. 😂😂😂 Wish je. Tanda kau ingat. Selalu sangat kita lupa.. benda kecik gitu pun bole buat orang happy tau.

Ok then aku tunggu hadiah Kudin. Memang. Aku akui at times aku childish. Nak ajak travel, masa tak izinkan. Nak cuti pun tak bole. Huu so hint la 1 kasut Adidas. Konon nanti nak pakai masa trip bulan 3. Kemain kan?

Tunggu sampai bonus dia. Belum aku tak sabar ni tanya, dia dah bagi pilihan. Nak kasut ke.. nak emas ala pandora idaman hati?! Aku ingat main2.. sampai laa



Wuu wishlist dah tercapai. Alhamdulillah

Tq encik. 
3 charm je dengan gelang tu. 
Masa beli harga emas RM 185. 
Mahaiiiiiiiiii. 😭😭😭
Nanti kita tambah charm ye. So lepas ni selagi tak penuh, tau dah kan apa hadiah aku? Huu charm ajerr

Comments

  1. happy belated birthday. bes tu hadiah masdora. hehehe. meh2 join group kat fb pandora 916 owner - preloved new swap & sell. kat sana nanti lg rambng mata mebeli. kikiki.

    ReplyDelete
  2. Betoi ka rina? Haaaa nak p join lah. Hahahaha

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Yogjakarta trip - tips and trick!

Yang penting, ENJOY !

1 - Kalau pergi dengan kawan, make sure dalam gandaan 3 atau 6. Kalau 4 atau 5 pun bole tapi ade yang tak dapat naik sama-sama atau tak dapat gambar satu group dekat certain spot. Lagi satu tujuannya nak jimat. Kalau bajet bukan halangan, silakan.

2 - Hotel tu takyah nak best sangat pun takpe, sempat tido dengan kupas buah salak je. Hotel kitorang ritu siap ade pool. Bila nak berendam dah kalau keluar awal pagi, balik dah lepas maghrib. HAHA.

3 - Prepare baju extra, untuk Merapi Jeep Tour dengan Goa Pindul water rafting & cave tubing. Merapi tu kitorang taktau akan teruk basah tetibe dapat driver tu drift kawasan berair 3x, baju tak bawak. Sekian.

4 - Pregnant? Tak sesuai pegi Timang Beach, Merapi Jeep Tour atau err takyah la g Yogja. MERUGIKAN diri. Takde aktiviti nak buat selain layan coffee dekat Cafe Hipstur yang susah nak cari. Bole la kalau pegi semata nak naik beca je sopim atau lepak dekat hotel cun dalam AADC tu. 😝

5 - Makanan dia pedas. Tahap dewa.…

Itinerary Yogjakarta

Hai, 
Ni plan trip 'bujang' kitorang Sept nanti. Dari 6 tinggal 4, yang 2 tu kecundang. Biase la isteri-isteri orang, termengandung HAHA plan tindakan tak ketat lah tu. So, teruskan berjuang ye yang 4 ni kira jadik lah. Actually ni yang ke 2. Tahun 2016 kitorang pegi Padang. Err nanti lah throwback. Nak sapu habuk dekat sini bukan senang k. Istiqomahhhh.
Day 1
12 tgh    Sampai Yogjakarta (Yeyyy!)
              Lunch
4 ptg      Parangtritis/ Gumuk Pasir (Padang Pasir) – SUNSET
Entrance – 3,000/pax
Mobil - 5,000 (1,250K/pax)
Alun-Alun Kidul) 30,000 - 80,000 (4 pax) (bajet: 10,000/pax)
Day 2
7pg         Breakfast @ hotel
8pg         Hutan Pinus (bergambar)
Entrance – 2,000/pax
Rumah Hobbit – 2,000/pax
Kebun Buah Mangunan – 5,000/pax
12 tgh    Timang Beach (gondola) – SUNSET
                Upah org kg utk bawak – 60,000 atau kurang/ sewa motor (jln teruk, berbatu)
                *gondola 200,000/pax
                Lunch (Lobster) bajet sharing - 400,000 (100,000/pax)
4ptg       Goa Pindul (air te…

beware: photographer penipu.

salam...

entah kenapa aku susah sangat nak tido sekarang..
lelap sekejap, terjaga pastu terkebil-kebil sorang..
haihhh nasib baik hubby bole tido walaupun cahaya dari lappy ni bole menggangu lena  - hehe lappy betul-betul tepi katil.  *penakut muahahahaa
***************************

cam tak sape nihh?? ingat balik entri lama di sini. aku dan ramai lagi hire dia untuk 3event.
kes aku, dia hantar krew tapi dia hutang krew tu so kena la hold my album kan. masa up entri tu, dia balas mesej kat fb dengan alasan phone rosak.
masa tu kecoh sebab SYD CHARICE aka SITI RAHMAH ABDULLAH - ic no: 850222-05-5404 tu tak attend or hantar krew untuk shoot wedding diorang.. lepas dia explain & confirm she will come on 7 jan, so aku lepak.. wait and see..

dia jugak cakap nak bayar aku so aku bole bayar krew tu dulu.. but!
kecoh lagi dan lagi.. why? dia buat taik tak datang lagi wedding seterusnya dan blablabla.. aku tak tahan asek push tanya album dll
langsung dia taknak balas dah mesej-mesej aku... until..
m…