Skip to main content

Birthday Present

Salam..

Biasanya memang tak post kat blog apa-apa gift yang Kudin bagi or aku bagi kat dia. Tapi entah, bila perlu.. aku yang pelupa ni taknak bagi benda sama tapi tak ingat sebelum ni bagi apa?

So our Anniversary aku bagi jam dekat dia. I request the same in return. Hahah sukati la nak request..tapi yang best tu, beli time Krismas. Ade promo. So beli 1 dapat 2. Beli kat dia, dapat aku punya skali. Yeyy! Masa dia beli jam aku senyap2.. tapi mujur dia tak salah pilih. Aku memang suka jam yang muka dia tu besaq. Entah pasaipa. Minat.

Birthday 2015 paling rasa di sayangi sangat sebab kawan-kawan, mak ayah dengan Kudin tak lupa wish Birthday. 😂😂😂 Wish je. Tanda kau ingat. Selalu sangat kita lupa.. benda kecik gitu pun bole buat orang happy tau.

Ok then aku tunggu hadiah Kudin. Memang. Aku akui at times aku childish. Nak ajak travel, masa tak izinkan. Nak cuti pun tak bole. Huu so hint la 1 kasut Adidas. Konon nanti nak pakai masa trip bulan 3. Kemain kan?

Tunggu sampai bonus dia. Belum aku tak sabar ni tanya, dia dah bagi pilihan. Nak kasut ke.. nak emas ala pandora idaman hati?! Aku ingat main2.. sampai laa



Wuu wishlist dah tercapai. Alhamdulillah

Tq encik. 
3 charm je dengan gelang tu. 
Masa beli harga emas RM 185. 
Mahaiiiiiiiiii. 😭😭😭
Nanti kita tambah charm ye. So lepas ni selagi tak penuh, tau dah kan apa hadiah aku? Huu charm ajerr

Comments

  1. happy belated birthday. bes tu hadiah masdora. hehehe. meh2 join group kat fb pandora 916 owner - preloved new swap & sell. kat sana nanti lg rambng mata mebeli. kikiki.

    ReplyDelete
  2. Betoi ka rina? Haaaa nak p join lah. Hahahaha

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pulau Perhentian

Salam uolss

Last weekend 2-4 April kitorang g Pulau Perhentian. Rasanya dah 3 tahun ajak husband hahahaha tapi akhirnya dapat la pegi, 100% plan En Kudin dengan kawan-kawan dia.

Trip sebenarnya 3h2m, jumaat tengah malam kami bertolak naik van 11 seaters.. selesa sangat2 untuk 3 family with 3 toddlers, 1 infant dengan budak bujang sorang aka driver jugaklah tu hihi. Lagi 4 orang naik flight. Kelasss. Jumpa kat jeti hehe

Pendek cerita, sampai jeti dah ada orang nama Ila tunggu. Amik pakej dengan dia. Asalnya sampai je check in then Jungle Trekking lepas tu leisure/free and easy, malam ada BBQ. Esoknya breakfast pastu snorkeling sampai 3ptg, lunch provided then rest and malam BBQ. Isnin check out then balikkk.

Sampai tu bot tak gerak lagi so kitorang breakfast kat jeti dulu. Sedaplah makan dengan tak gosok gigi tak mandi. Hahaha kan tido dalam van sepanjang jalan, kan? Anak 2-2 ok je mentido sampai pagi.

Sudah makan sudah bayar bagai naik bot dalam 30-45 minit camtu.. sampai Cafe Amelia.…

Itinerary Yogjakarta

Hai, 
Ni plan trip 'bujang' kitorang Sept nanti. Dari 6 tinggal 4, yang 2 tu kecundang. Biase la isteri-isteri orang, termengandung HAHA plan tindakan tak ketat lah tu. So, teruskan berjuang ye yang 4 ni kira jadik lah. Actually ni yang ke 2. Tahun 2016 kitorang pegi Padang. Err nanti lah throwback. Nak sapu habuk dekat sini bukan senang k. Istiqomahhhh.
Day 1
12 tgh    Sampai Yogjakarta (Yeyyy!)
              Lunch
4 ptg      Parangtritis/ Gumuk Pasir (Padang Pasir) – SUNSET
Entrance – 3,000/pax
Mobil - 5,000 (1,250K/pax)
Alun-Alun Kidul) 30,000 - 80,000 (4 pax) (bajet: 10,000/pax)
Day 2
7pg         Breakfast @ hotel
8pg         Hutan Pinus (bergambar)
Entrance – 2,000/pax
Rumah Hobbit – 2,000/pax
Kebun Buah Mangunan – 5,000/pax
12 tgh    Timang Beach (gondola) – SUNSET
                Upah org kg utk bawak – 60,000 atau kurang/ sewa motor (jln teruk, berbatu)
                *gondola 200,000/pax
                Lunch (Lobster) bajet sharing - 400,000 (100,000/pax)
4ptg       Goa Pindul (air te…

beware: photographer penipu.

salam...

entah kenapa aku susah sangat nak tido sekarang..
lelap sekejap, terjaga pastu terkebil-kebil sorang..
haihhh nasib baik hubby bole tido walaupun cahaya dari lappy ni bole menggangu lena  - hehe lappy betul-betul tepi katil.  *penakut muahahahaa
***************************

cam tak sape nihh?? ingat balik entri lama di sini. aku dan ramai lagi hire dia untuk 3event.
kes aku, dia hantar krew tapi dia hutang krew tu so kena la hold my album kan. masa up entri tu, dia balas mesej kat fb dengan alasan phone rosak.
masa tu kecoh sebab SYD CHARICE aka SITI RAHMAH ABDULLAH - ic no: 850222-05-5404 tu tak attend or hantar krew untuk shoot wedding diorang.. lepas dia explain & confirm she will come on 7 jan, so aku lepak.. wait and see..

dia jugak cakap nak bayar aku so aku bole bayar krew tu dulu.. but!
kecoh lagi dan lagi.. why? dia buat taik tak datang lagi wedding seterusnya dan blablabla.. aku tak tahan asek push tanya album dll
langsung dia taknak balas dah mesej-mesej aku... until..
m…