Sunday, 31 January 2016

Stroller - Halford Fliplite

Hai hai

Kejap rajin kejap malas jenguk blog ye. Ini cerita minggu Thaipusam. Cuti yang di nanti sebab keadaan kesihatan dah tahap jerebu. Flu, batuk, demam di buatnya. Tengah busy audit dengan closing kat opis memang hectic. Ok malas cerita.

So, sabtu tu lepas keje terus g cari stroller. Al kisahnya nak mencari stroller ni kat IG atau mana-mana baby store aje.. membawak ke Puchong pegi sebab IG ni jual stroller ni murah. Sekali kedai tu dah tutup daaa... haishh rasa macam baru je IG tu up iklan, tapi salah aku la jugak sebab amik no tepon dengan alamat je. IG tak save pun. Tepon pun tak angkat, wasap tak reply. Hohoho

Anak dah 2 baru beli stroller ke? Huu tidaklah begitu, aku da jual stroller 1st - Sweet Cherry Innova. Kudin gak pilih. Pakai dalam 10kali je kot dalam masa dekat 3tahun beli. Tapi, sayang..... nak beli stroller umbrella fold polak.
Bye Innova

Last-last p Mothercare kat IOI Mall Putrajaya. Kudin ikut jelah sebab aku dah macam bosan. Hahaha aku yang salah, marah pulak kan? Beli sekali swimsuit Mickey Mouse untuk Luthfia tapi tag diskaun 50% rupanya dalam bil 30% je. Ceit.

Lepas tu p makan. Dekat-dekat situ ada Wings * teringat kisah beli luggage. Nahh pic luggage 22inci daku beli ritu.



Yang tak menahan tu, nak keluar parking aku benti kat Wah Chan. Kau rase? Muahahahahahaa

Charm jelah tambah 2 ketul. Nak suka ke nanges sebab duit abes ni?


Dah. Lepas tu balik le. Mengemas pulak.


No comments:

Post a Comment