Skip to main content

Stroller - Halford Fliplite

Hai hai

Kejap rajin kejap malas jenguk blog ye. Ini cerita minggu Thaipusam. Cuti yang di nanti sebab keadaan kesihatan dah tahap jerebu. Flu, batuk, demam di buatnya. Tengah busy audit dengan closing kat opis memang hectic. Ok malas cerita.

So, sabtu tu lepas keje terus g cari stroller. Al kisahnya nak mencari stroller ni kat IG atau mana-mana baby store aje.. membawak ke Puchong pegi sebab IG ni jual stroller ni murah. Sekali kedai tu dah tutup daaa... haishh rasa macam baru je IG tu up iklan, tapi salah aku la jugak sebab amik no tepon dengan alamat je. IG tak save pun. Tepon pun tak angkat, wasap tak reply. Hohoho

Anak dah 2 baru beli stroller ke? Huu tidaklah begitu, aku da jual stroller 1st - Sweet Cherry Innova. Kudin gak pilih. Pakai dalam 10kali je kot dalam masa dekat 3tahun beli. Tapi, sayang..... nak beli stroller umbrella fold polak.
Bye Innova

Last-last p Mothercare kat IOI Mall Putrajaya. Kudin ikut jelah sebab aku dah macam bosan. Hahaha aku yang salah, marah pulak kan? Beli sekali swimsuit Mickey Mouse untuk Luthfia tapi tag diskaun 50% rupanya dalam bil 30% je. Ceit.

Lepas tu p makan. Dekat-dekat situ ada Wings * teringat kisah beli luggage. Nahh pic luggage 22inci daku beli ritu.



Yang tak menahan tu, nak keluar parking aku benti kat Wah Chan. Kau rase? Muahahahahahaa

Charm jelah tambah 2 ketul. Nak suka ke nanges sebab duit abes ni?


Dah. Lepas tu balik le. Mengemas pulak.


Comments

Popular posts from this blog

Pulau Perhentian

Salam uolss

Last weekend 2-4 April kitorang g Pulau Perhentian. Rasanya dah 3 tahun ajak husband hahahaha tapi akhirnya dapat la pegi, 100% plan En Kudin dengan kawan-kawan dia.

Trip sebenarnya 3h2m, jumaat tengah malam kami bertolak naik van 11 seaters.. selesa sangat2 untuk 3 family with 3 toddlers, 1 infant dengan budak bujang sorang aka driver jugaklah tu hihi. Lagi 4 orang naik flight. Kelasss. Jumpa kat jeti hehe

Pendek cerita, sampai jeti dah ada orang nama Ila tunggu. Amik pakej dengan dia. Asalnya sampai je check in then Jungle Trekking lepas tu leisure/free and easy, malam ada BBQ. Esoknya breakfast pastu snorkeling sampai 3ptg, lunch provided then rest and malam BBQ. Isnin check out then balikkk.

Sampai tu bot tak gerak lagi so kitorang breakfast kat jeti dulu. Sedaplah makan dengan tak gosok gigi tak mandi. Hahaha kan tido dalam van sepanjang jalan, kan? Anak 2-2 ok je mentido sampai pagi.

Sudah makan sudah bayar bagai naik bot dalam 30-45 minit camtu.. sampai Cafe Amelia.…

beware: photographer penipu.

salam...

entah kenapa aku susah sangat nak tido sekarang..
lelap sekejap, terjaga pastu terkebil-kebil sorang..
haihhh nasib baik hubby bole tido walaupun cahaya dari lappy ni bole menggangu lena  - hehe lappy betul-betul tepi katil.  *penakut muahahahaa
***************************

cam tak sape nihh?? ingat balik entri lama di sini. aku dan ramai lagi hire dia untuk 3event.
kes aku, dia hantar krew tapi dia hutang krew tu so kena la hold my album kan. masa up entri tu, dia balas mesej kat fb dengan alasan phone rosak.
masa tu kecoh sebab SYD CHARICE aka SITI RAHMAH ABDULLAH - ic no: 850222-05-5404 tu tak attend or hantar krew untuk shoot wedding diorang.. lepas dia explain & confirm she will come on 7 jan, so aku lepak.. wait and see..

dia jugak cakap nak bayar aku so aku bole bayar krew tu dulu.. but!
kecoh lagi dan lagi.. why? dia buat taik tak datang lagi wedding seterusnya dan blablabla.. aku tak tahan asek push tanya album dll
langsung dia taknak balas dah mesej-mesej aku... until..
m…

Si Merah buah hati saya

Hai all.. *krik krik
Bertabah la korang ye, layan je owner blog bilis picisan ni haa. Lappy lama still ok tapi tau la dah lebih 5 tahun hokeh. Bateri cepat abes, dari Luthfia kecik keyboard tu banyak rosak. Selalu gigih update blog kat phone, tak pun pasang je external keyboard tapi sejak anak 2.. nak update entry sepi takde isi pun segan. Hahahah nanti ye kita cerita. Bagi pic si merah ni teman dulu..


Harap2 lebih rajin dan maju lagi ke depan dengan si merah ni. Amin,