Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2016

First trip 2016 - Cameron Highlands

Salam..

Seperti yang dah di war-warkan, kami dah selamat pegi Cameron gaya koboi. Hahahah mana idaknya, betul-betul koboi. Anak ok la.. kejesama tu kejap ok kejap tak tapi suka p tempat sejuk diorang behave sikit sebab takde la berpeluh tak la rimas sangat kan? Excited tau sebab dulu pegi masa lepas pantang Luthfia. Hee

Dalam planning mesti nak pegi Ladang Teh, Ladang Stoberi, Pasar Malam Brinchang, Makan Pankek bla3. Tapi plan berterabur sume. Jem ala kadar tu pun ganggu timing. Nasib baik Hotel best tapi next time nak bilik bawah. Malam-malam bole bukak pintu tengok luar. Hehe

Dekat parking:


Cameron tunggu kami datang. Abaikan Kudin punya muka fokus bawak kereta.

Sampai je terus check in pastu lepak-lepak makan. Kudin ajak jalan area pasar malam. *Pasar tu Jumaat dan Sabtu je tau. Hari lain still ada orang jual makanan etc tapi tak meriah sangat la..
Malam dinner kat Hotel, pilih set Steamboat. Ada set lain tapi tak ingat apa hahah. Bilik dengan breakfast & dinner ni makan je ta…