Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2016

Si Merah buah hati saya

Hai all.. *krik krik
Bertabah la korang ye, layan je owner blog bilis picisan ni haa. Lappy lama still ok tapi tau la dah lebih 5 tahun hokeh. Bateri cepat abes, dari Luthfia kecik keyboard tu banyak rosak. Selalu gigih update blog kat phone, tak pun pasang je external keyboard tapi sejak anak 2.. nak update entry sepi takde isi pun segan. Hahahah nanti ye kita cerita. Bagi pic si merah ni teman dulu..


Harap2 lebih rajin dan maju lagi ke depan dengan si merah ni. Amin,

LAST DAY PROMO: JUBAH MARYAM 2 HELAI RM 160

='Salam Ahad.

Jarang update iklan, hobi sampingan iols..so entry ni nak bagitau iols ada buat dropship dengan Belloscarves. Nak didik diri sebab nanti kan nak jadi founder khennn, Ahaks,
Meh layan pics, promo sampai 25 Sept 2016 je, Sorry tak update earlier.









Cantik kan? Bole la ke IG: kandy.heejab atau whatapps 012 5488 284 laju-laju sebelum terlambat.
Bye bye, Have a nice weekend!