Thursday, 29 September 2016

Si Merah buah hati saya

Hai all.. *krik krik

Bertabah la korang ye, layan je owner blog bilis picisan ni haa. Lappy lama still ok tapi tau la dah lebih 5 tahun hokeh. Bateri cepat abes, dari Luthfia kecik keyboard tu banyak rosak. Selalu gigih update blog kat phone, tak pun pasang je external keyboard tapi sejak anak 2.. nak update entry sepi takde isi pun segan. Hahahah nanti ye kita cerita. Bagi pic si merah ni teman dulu..



Harap2 lebih rajin dan maju lagi ke depan dengan si merah ni. Amin,

No comments:

Post a Comment