Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2016

Happy 5th Anniversary!

Salam,

Malam ni 5 tahun lepas tengah debar-debar get ready nak nikah & kenduri belah perempuan dekat Merbok, Kedah - umah atok nenek belah ayah. Sekarang ni, dah ada rumah mak ayah sekali dalam kawasan rumah tok tu. Kitorang pun dah ada bilik sorang satu. Yeyy!!

Eh, jauh melarat.

Sebenarnya bukan taknak tulis selalu kat blog, tapi anak dengan masa selalu mencemburui. hahaha Dia kat sebelah ni, menangis macam baru lepas kena pukul. Haih.

This year, i decided to do something different. Sebabnya dah 5 tahun weh. Dalam banyak kesilapan, sampai jugak ke 5 tahun. Plan dalam 5 bulan gaklah, tu pun banyak caca-merba sebab banyak faktor. Apa pun, still happy sebab ini antara wishlist yang aku harap, aku dapat buat untuk eratkan lagi hubungan kitorang.

Nak buat apa? Photoshoot !

HAHA Kerja gila, sebab selalunya kitorang pegi cuti atau pegi makan tempat best sikit. Tukar-tukar hadiah gitulah. Mujurrrr Encik Safee nak layan aku. Err atau dia lantakkan aje huu

Kek- IG: leaovenmy
Make Up- IG: b…