Skip to main content

Free sample - Libresse

Hai, update hari - hari ni. Betul semangat si Anna ni kan. Seronok sebab semalam dapat sample dari Libresse.

Request sample dari website dia kat sini eh. Senang je. Isi la form tu semua lepas tu tunggu. Dalam 3 minggu atau pun lebih, dapat la.

Kekadang ada yang alergik, ada yang tak selesa pakai pad berjam-jam. Atau nak cuba dulu tahap kecekapan pad tu handle korang punya period, boleh la try request.

Anna selalu tukar-tukar so tak kisah sangat la. Tengok web pasal produk ni, yang ada bau Green Tea atau takde bau. Wings, Non Wings, Ultra Slim, Night Secure. Fuhh. Ada banyak jenis ikut kesesuaian masa dan lain-lain.

Bila pakai pad yang betul, barulah kejadian kebocoran dapat di elakkan. Takde la terkena cadar, baju, kain segala. Kan? Nanti nak kena ajar bebudak ni. Ishh bila masa yang sesuai eh?

So pek sampel ni ada 5pcs, Panty Liner Green Tea 2pcs, Maxi Non Wings 2pcs, Maxi Night Wings 1pcs.

Tengok ni berapa banyak jenis. Detail info setiap jenis pad pun ada.

Ye, ni la bezanya Libresse dari yang lain.

Last skali, voucher. Yeyy thank you Libresse. Lepas ni boleh pegi restok pad Libresse lah. Anna suka yang Green Tea tu. Tak kuat sangat bau tapi tak la boring kan, takde bau pape. 

Kalau korang tak selesa dengan pad sekarang, atau nak cuba la dulu kan. Pegi je klik link web dekat atas tu eh.

Popular posts from this blog

Yogjakarta trip - tips and trick!

Yang penting, ENJOY !

1 - Kalau pergi dengan kawan, make sure dalam gandaan 3 atau 6. Kalau 4 atau 5 pun bole tapi ade yang tak dapat naik sama-sama atau tak dapat gambar satu group dekat certain spot. Lagi satu tujuannya nak jimat. Kalau bajet bukan halangan, silakan.

2 - Hotel tu takyah nak best sangat pun takpe, sempat tido dengan kupas buah salak je. Hotel kitorang ritu siap ade pool. Bila nak berendam dah kalau keluar awal pagi, balik dah lepas maghrib. HAHA.

3 - Prepare baju extra, untuk Merapi Jeep Tour dengan Goa Pindul water rafting & cave tubing. Merapi tu kitorang taktau akan teruk basah tetibe dapat driver tu drift kawasan berair 3x, baju tak bawak. Sekian.

4 - Pregnant? Tak sesuai pegi Timang Beach, Merapi Jeep Tour atau err takyah la g Yogja. MERUGIKAN diri. Takde aktiviti nak buat selain layan coffee dekat Cafe Hipstur yang susah nak cari. Bole la kalau pegi semata nak naik beca je sopim atau lepak dekat hotel cun dalam AADC tu. 😝

5 - Makanan dia pedas. Tahap dewa.…

Beli perabot murah dari China dengan mudah

Heyy biar betul Anna ni? Ye, Anna takkan cakap kalau Anna tak buat. Anna dah cuba, Anna puas hati !

Berbaloi sangat kalau jenis suka cari jalan nak berjimat walaupun ada duit. Nilai RM 50, korang suka dapat beli 10 barang atau dapat beli 5 barang yang sama je kualiti?

Sebenarnya, terpulang. Anna beli jugak perabot dari SSF dengan Ikea. Mana kenan, bajet ok. Amik jelah. Saje nak bagitau korang je. Nanti nak beli perabot raya, perabot korang dah bertahun tak tukar ke boleh la cuba.

Install apps EzBuy. Okeh Anna guna third party apps ni for first time user. Sebab? Beli dari China, jauh kan? Risiko dapat di minimumkan sebab order handle by EzBuy team. Nak komplen ke apa boleh la, diorang ada support team.
Pastikan korang dah tau nak beli apa. Pastikan jugak, korang search Prime list.
Klik bawah tu untuk barang khas untuk Prime member. Ni untuk jimatkan masa memilih barang. Kalau rasa nak beli sekali ni je, test dulu. 5hari RM 8.80.
Lepas tu, join Prime dah kan. Apa Prime member ni dapat? …